کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۷۲۰۱
تاریخ خبر:

ارتش اسرائیل به محمد صلاح پیغام داد!

ارتش اسرائیل به محمد صلاح پیغام داد!

پاسخ ارتش اسرائیل به واکنش محمد صلاح درباره مرگ سلیمان العبید، موج جدیدی از واکنش‌ها را در فضای مجازی و رسانه‌ها برانگیخته است. این اتفاق پس از فشار ستاره مصری به یوفا برای پیگیری ماجرا رخ داد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، ارتش اسرائیل به پیام اخیر محمد صلاح، ستاره فوتبال مصر، درباره کشته شدن سلیمان العبید واکنش نشان داد.

این اتفاق پس از آن رخ داد که صلاح با انتشار پستی در فضای مجازی، از یوفا خواست ماجرای مرگ این بازیکن فلسطینی را پیگیری کند.

سخنگوی ارتش اسرائیل در پاسخ به او نوشت: «سلام محمد، در تحقیقات اولیه نشانه‌ای از حضور سلیمان العبید در حادثه مورد نظر یافت نشد. برای بررسی دقیق‌تر، به اطلاعات بیشتری نیاز داریم.»

طبق گزارش روزنامه The Independent و تأیید اتحادیه فوتبال فلسطین (PFA)، سلیمان العبید ۴۱ ساله بر اثر شلیک مستقیم نیروهای اسرائیلی جان باخت. این حادثه در نوار غزه و زمانی رخ داد که او به همراه گروهی از شهروندان فلسطینی، در صف دریافت کمک‌های بشردوستانه منتظر بود.

جوابیه ارتش اسرائیل به ستاره قرمزهای لیگ برتر!

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۱۷۲۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر