کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۶۶۰۹
تاریخ خبر:

پرنیا عباسی شاعری که در حمله اسرائیل به شهادت رسید، قرار بود بعد از ایام اربعین ازدواج کند

پرنیا عباسی شاعری که در حمله اسرائیل به شهادت رسید، قرار بود بعد از ایام اربعین ازدواج کند

عموی پرنیا عباسی، شاعر که در حمله اسرائیل به شهادت رسید گفت: برادر عزیزم و همسرش، بعد از سال‌ها سختی و تلاش در منطقه ستارخان تهران در یکی از بلوک‌های مجتمع ارکیده، یک واحد آپارتمان خریدند و در صدد تغییر و تحول در زندگی‌شان بودند.

دخترشان پرنیا قصد داشت بعد از ایام اربعین امسال ازدواج کند و جشن عقدش برگزار شود.

 

 
روزنامه جوان با برادر شهید پرویز عباسی که در حمله اسرائیل به ساختمانی ارکیده در ستارخان  به همراه ۲ فرزند و همسرش به شهادت رسید گفت‌وگو کرده است.

در بخش‌هایی از این گفت‌وگو آمده است:

  • برادر عزیزم و همسرش، بعد از سال‌ها سختی و تلاش در منطقه ستارخان تهران در یکی از بلوک‌های مجتمع ارکیده، یک واحد آپارتمان خریدند و در صدد تغییر و تحول در زندگی‌شان بودند. دخترشان پرنیا قصد داشت بعد از ایام اربعین امسال ازدواج کند و جشن عقدش برگزار شود.
  • در همین خانه بودند که سحرگاه ۲۳ خرداد حمله ناجوانمردانه اسرائیل صورت گرفت. حدود ۱۰ ماه در این ساختمان پنج طبقه ساکن بودند. در یکی از واحد‌ها شهیدعبدالحمید مینوچهر، فیزیکدان و دانشمند هسته‌ای ساکن بود که با حمله موشکی اسرائیل او و خانواده‌اش نیز به شهادت رسیدند. برادرم در طبقه سوم ساکن بود و طبقه چهارم منزل شهید مینوچهر قرار داشت. در آن ساختمان همه افرادی که موقع حمله حضور داشتند به شهادت رسیدند.
  • برادرم فرهنگی بازنشسته بود و اصلاً نظامی نبود. یک فرد عادی بود که با خانواده‌اش در آن ساختمان زندگی می‌کرد و در وقت خواب و آرامش‌شان به شهادت رسیدند. مدتی که برادرم در این ساختمان ساکن بود، همسایه‌ها شیفته اخلاق و رفتارش شده بودند و ساکنین منطقه بعد از شهادت برادرم از سجایای اخلاقی ایشان تعریف می‌کردند. 
  •  رضا گفت خانه آقا پرویز را اسرائیل موشک زد و همه زیر آوار ماندند! لحظه به لحظه پیگیری می‌کردیم تا اینکه ساعت ۱۰ صبح پیکر پرهام و پرنیا پیدا شدند. زن داداشم (شهیده معصومه شهریاری‌فر)، عصر همان روز پیکرش پیدا شد. پیکر برادرم در روز بعد پیدا شد که وضعیت شناسایی‌اش مشکل بود. مراحل شناسایی و دی ان‌ای و پزشکی قانونی را طی کردیم. پیکرعزیزان ما جز برادرم بقیه سالم و قابل شناسایی بودند. پرنیا صورتش سالم بود ولی سرش زیر سنگ‌های آوار ضربه‌دیده و به شهادت رسیده بود. 
سایر اخباراجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۱۶۶۰۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر