کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۷۱۶۴۵
تاریخ خبر:

عصر سینما | ‌«بدنام» با بازی لعیا زنگنه و سینا مهراد از توقیف درآمد

عصر سینما | ‌«بدنام» با بازی لعیا زنگنه و سینا مهراد از توقیف درآمد

از توقیف ۳۷ روزه «بدنام» تا اکران «آنتیک»؛ نگاهی به روزهای کمبود محتوا در جنگ و تلاش سینما برای نفس تازه

به گزارش هفت صبح ، از روزهای جنگ و کمبود محتوای تلویزیونی و نمایش خانگی در میان مردم تا توقیف سریال «بدنام» و اکران سینمایی «آنتیک»؛ فیلمی که شاید بتواند جانی دوباره به سینمای کشور ببخشد و آن را نجات دهد. همراه ما باشید تا به این اتفاقات در عصر سینما بپردازیم.

بازگشت «بدنام» به ‌شبکه نمایش خانگی

پس از ۳۷ روز توقیف، سرانجام قسمت دوم سریال «بدنام» به طراحی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا و کارگردانی احسان سجادی‌حسینی امروز منتشر شد. قسمت اول این مجموعه جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ پخش شده بود اما بر خلاف شرایط خاص پلتفرم‌ها در زمان جنگ و کمبود محتوای سرگرم‌کننده، جلوی انتشار قسمت دوم آن گرفته شد. حسن پورشیرازی، امیر آقایی، سینا مهراد، ستایش رجایی‌نیا، سولماز غنی، سید مهرداد ضیایی و لعیا زنگنه از جمله بازیگران این سریال هستند.

«آنتیک» به سینما آمد

کمدی سینمایی «آنتیک» به تهیه‌کنندگی محمود بابایی و کارگردانی هادی نائیجی که در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به عنوان پرمخاطب‌ترین کمدی آن دوره شناخته شد، از چهارشنبه ۲ اردیبهشت در سینماهای سراسر کشور اکران می‌شود. این فیلم با قصه‌ای نو و بحث‌برانگیز، داستان ابی و ولی را با بازی پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه روایت می‌کند. ستاره پسیانی، آناهیتا افشار، امیر نوروزی، غلامرضا نیکخواه، فرزین محدث، علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافه‌وند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان و مهدی قربانی از دیگر بازیگران این فیلم هستند.

آخرین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۷۱۶۴۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر