کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۵۴۶۳
تاریخ خبر:

عصر سینما | مهدی کوشکی با اتشبان می آید

عصر سینما | مهدی کوشکی با اتشبان می آید

فیلم سینمایی «آتشبان» به کارگردانی علی قوی‌تن با پایان ساخت موسیقی، وارد مراحل نهایی فنی شده و به‌زودی آماده نمایش می‌شود.

به گزارش هفت صبح، فیلم سینمایی «آتشبان» به کارگردانی علی قوی‌تن در مرحله پایانی مراحل فنی قرار دارد و به‌زودی آماده نمایش خواهد شد. ساخت موسیقی این فیلم توسط داود فرامرزی به پایان رسیده و هم‌اکنون با ورود به مرحله میکس و مسترینگ صدا، بهروز شهامت مسئول طراحی و ترکیب صدا است و در حال انجام میکس نهایی می‌باشد.

photo_2025-11-26_12-23-51 (2)

 

فیلمبرداری «آتشبان» از اسفند ۱۴۰۳ آغاز شد و به دلیل مشکلات مرتبط با لوکیشن‌ها، زمان بیشتری نسبت به پیش‌بینی اولیه صرف شده است. داستان فیلم درباره زندگی دختری است که به خاطر شرایط سخت خانوادگی مجبور می‌شود جای پدرش در یک کوره آجرپزی کار کند.

photo_2025-11-26_12-23-51

 

بازیگران اصلی این فیلم عبارتند از: هدا مقدم‌منش، مهدی کوشکی، محبوبه بالاور، یوسف احمدی، هادی هاشمی، مصطفی نادعلی‌زاده، احسان رشیدی، علی اسلامی، ماشاالله مقدم‌منش، رها یوسفی و علی قوی‌تن.

photo_2025-11-26_12-25-56

سایر اخبارفرهنگیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۴۵۴۶۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر