کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۷۷۲۱
تاریخ خبر:

حال استاد «ایرج» خوب نیست; مردم دعا کنند

حال استاد «ایرج» خوب نیست; مردم دعا کنند

احسان خواجه امیری خواننده ایرانی گفت: حدود ۵ سال است که پدرم استاد ایرج خواجه امیری به دلیل سن بالا، مشکلات جسمی دارد.

به گزارش هفت صبح، حدود 5 سال است که پدرم استاد ایرج به دلیل سن بالا، مشکلات جسمی دارد. این روند در طول این سال‌ها به مرور بدتر شده و این روزها حال استاد «ایرج» خوب نیست.

خواجه امیری

از کلیه دوستان و اطرافیان پدرم تقاضا دارم حریم خصوصی خانوادگی ما را حفظ کنند و از انتشار برخی ویدئوها در جمع های خانوادگی و حتی بیمارستان خودداری نمایند. پدرم دوستان و اطرافیان زیادی دارند و به هر حال همه به نوعی نگران اوضاع جسمی ایشان هستند. 

اما در چنین شرایطی که حال استاد اصلا خوب نیست، انتشار این ویدئوها برای دوستداران ایرج نگرانی هایی را باعث شده است. بی تردید اخبار اوضاع جسمی ایشان را از طریق صفحات رسمی و رسانه ها در اختیار دوستداران ایشان قرار خواهیم داد.

سایر اخبارفرهنگیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۷۷۲۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر