کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۴۶۹۲
تاریخ خبر:

عکس جذاب از کریستن استوارت بازیگر معروف آمریکایی در جشنواره کن

عکس جذاب از کریستن استوارت بازیگر معروف آمریکایی در جشنواره کن

کریستن استوارت بازیگر معروف آمریکایی در جشنواره کن

به گزارش هفت صبح و به نقل از ایسنا، این بازیگر که نخستین تجربه کارگردانی بلند خود را با فیلم «تاریخچه آب» (The Chronology of Water) در جشنواره فیلم کن ارائه کرده، در گفت‌وگو با هالیوود ریپورتر گفت: «ما در جهانی زندگی می‌کنیم که در هر لحظه در حال فروپاشی است... همه‌ با نگرانی پشت‌سرمان را نگاه می‌کنیم و می‌گوییم این لغزش و سقوط واقعاً ترسناک است.»

او در پاسخ به سؤالی درباره تأثیر تعرفه‌های پیشنهادی ترامپ بر صنعت فیلم گفت: «ما هر روز درباره‌اش صحبت می‌کنیم، اینکه چه خواهد شد؟ نه اینکه قبل از این خطرناک نبود، اما حالا در شکلی بسیار عینی. سایه ترامپ تیره و بسیار تاریک است... باید بدترین‌ها را انتظار داشته باشیم و برای بهترین‌ها بجنگیم.»

فیلم «تاریخچه آب» با بازی ایموجن پوتس، تارا برچ و ارل کیو ساخته شده و اقتباسی از خاطرات لیدیا یوکنویچ است که در کودکی توسط پدرش مورد سوءاستفاده قرار گرفت و سپس موفق شد با بورسیه دانشگاهی وارد کالج شود، اما مسیر زندگی‌اش از کنترل خارج شد.

پیتر بردشا، منتقد ارشد فیلم در روزنامه گاردین، نقد مثبتی بر این فیلم نوشت و آن را «اجرایی شبیه شعرخوانی از درد و خشم» توصیف کرد که «سفر نویسنده‌ای را بازگو می‌کند که تلاش دارد تجربه‌های خام زندگی‌اش را بازیابی کند و آن‌ها را به موفقیت ادبی بدل سازد.» او همچنین این فیلم را اثری صادقانه و صمیمی دانست و گفت استوارت بازی‌های قوی و هوشمندانه‌ای را در این فیلم هدایت کرده است.

17bb1b8c9c8c8e567cf7993bb820a861

 

 

فیلم «تاریخچه آب» در بخش «نگاهی نو» (Un Certain Regard) جشنواره کن به نمایش درآمد؛ بخشی که فیلم‌هایی از اسکارلت جوهانسون و هریس دیکینسون، دیگر بازیگران تازه پا به عرصه کارگردان‌ گذاشته نیز در آن حضور دارند.

استوارت همچنین اشاره کرد که برای ساخت این فیلم با سدهایی در صنعت سینما روبه‌رو بوده است. او در گفت‌وگویی که مجله ورایتی گزارش کرده، گفت: «یک تصور غلط و مزخرف وجود دارد که برای ساخت فیلم باید تجربه یا مهارت فنی خاصی داشته باشی و این به نوعی محافظت از تجارت است. این نگاه، کاملا مردسالارانه است... هر کسی که حرفی برای گفتن داشته باشد، می‌تواند فیلم بسازد.»

تازه‌ترین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۵۹۴۶۹۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر