کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۴۶۱۵
تاریخ خبر:

محمدرضا گلزار؛ پُز نیست، سبک زندگیمه| رونمایی از ماشین جدید فوق لاکچری‌اش + عکس

محمدرضا گلزار؛ پُز نیست، سبک زندگیمه| رونمایی از ماشین جدید فوق لاکچری‌اش + عکس

محمدرضا گلزار مجری ، بازیگر سینما در صفحه شخصی اینستاگرام خود عکسی از خودش با ماشین لاکچریش آئودی R8 منتشر کرد.

به گزارش هفت صبح، محمدرضا گلزار متولد ۱ فروردین ۱۳۵۶ در تهران بازیگر، خواننده و آهنگساز است.

او فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی مکانیک سیالات از دانشگاه آزاد می باشد که از زمان دانشجویی با نواختن گیتار شروع کرد و حالا چند فروشگاه دیجیتال هم دارد.

محمدرضا گلزار آذری در شهر تهران از پدری مهندس و اهل تبریز و مادری خانه دار و تهرانی به دنیا آمده است، می گوید با افتخار تورک هستم و فامیلی ام گلزار آذری می باشد.

دو برادر بنام «علیرضا» مهندس رشته عمران و «بردیا» مترجم زبان انگلیسی و یک خواهر بنام «آتوسا» مترجم زبان آلمانی دارد و خودش فرزند سوم خانواده است.

موسیقی را با مخالفت پدرش از سوم دبیرستان بصورت خودآموز با گیتار سپس پیانو شروع کرد تا اینکه بعد از دانشگاه به عنوان نوازنده عضو گروه «آریان» شد

در این گروه [آریان] مدت ها بعنوان نوازنده ارگ و پرکاش فعالیت می کرد و آنجا دیده شد.

فروردین ماه ۱۳۷۹ در ۲۳ سالگی بود که در خزر شهر در کافی شاپی، ایرج قادری کارگردان را دید، سر میزشان رفت و از او برای نخستین کنسرت گروه آریان دعوت کرد.

در پاسخ ایرج قادری او را برای بازی در فیلم «نرگس و سام» دعوت کرد و به این ترتیب گلزار چند ماه بعد بعد از تست و پیش تولید اولین تجربه بازیگری خود را بدست آورد.

گلزار در کنکور دانشگاه آزاد رتبه پنج آورد و درس عربی و معارف را ۱۰۰ زد، زمان دانشگاه دروس معارف و دینی تدریس می کرد و می گوید به شدت آدم مذهبی هستم.

رضا گلزار بهار ۱۴۰۲ در سن ۴۶ سالگی با دختری به نام «آیسان آقاخانی» با ۱۹ سال فاصله سنی ازدواج کرد، عروس خانم متولد ۱۳۷۶ و اهل زنجان بوده و یک گربه خانگی به نام وانیل دارد.

photo18703929013

 

 

 

 

سایر اخبار فرهنگی را از اینجا دنبال کنید.
منبع: سلام نو
کدخبر: ۵۹۴۶۱۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر