زنپوشی سخیف اکبر عبدی| فیلم «نقره داغ» هیچ امتیاز مثبتی ندارد
![زنپوشی سخیف اکبر عبدی| فیلم «نقره داغ» هیچ امتیاز مثبتی ندارد](https://cdn.7sobh.com/thumbnail/oZEuGefKbQJy/mplrKFaRlbMrw__LR0BO23SAIhAOCfR1Ma8tLslqfPIJZcM8kA3ZjyyFd47s988b/%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B1+%D8%B9%D8%A8%D8%AF%DB%8C.jpg)
شوخیهای دوپهلو ضربه محکم دیگری به کارنامه جناب عبدی وارد آورده است
هفت صبح| یک: پیش از آنکه 100هزار تومان برای خرید بلیت «نقره داغ» که مدتی است اکران آنلاین شده بپردازید، این مطلب را بخوانید. مختصر و مفید بگوییم که فیلم با هیچ فرمولی ارزش هزینه بلیت، مصرف کردن اینترنت و وقت گذاشتن ندارد. «نقره داغ» را محسن آقاخان کارگردانی کرده که در گیشه اقبال مخاطبان را به خود ندید و شکستی سنگین خورد. جای خوشحالی دارد که آثاری از این دست توسط مردم پس زده میشوند و امیدواریم عبرت دیگر سینماگران شود تا به هر قیمت فیلم نسازند.
دو: اکبر عبدی مطرحترین بازیگر «نقره داغ» است که کارگردان گمان کرده با تکرار ایده زنپوشی او، میتواند اثری شگفت خلق کند. اطلاع دارید که عبدی اولین بار با فیلم جنجالی و موفق «آدم برفی» زنپوش شد که نتیجه هم موفق بود. از این قابلیت در فیلم «خوابم میآد» رضا عطاران نیز استفاده شد و حتی عبدی سیمرغ فجر گرفت.
فریدون جیرانی با فیلم «خواب زدهها» همین مسیر را طی کرد که اگرچه عبدی عملکردی خوب داشت ولی اساسا فیلم محصولی با ویژگیهای قابلقبول برای مخاطب خاص و عام نداشت. «نقره داغ» اما شکست مطلق ایده زنپوشی عبدی است. نه بازیگر توانسته عملکردی مطلوب مقابل دوربین داشته باشد و نه خود فیلم واجد نکتهای مثبت است. شوخیهای دوپهلو و نیز مثلا سیاسی شخصیت درباره فرار عدهای به کانادا و اختلاس و مسائلی شبیه به آن، ضربه محکم دیگری به کارنامه جناب عبدی وارد آورده است.
سه: «نقره داغ» داستان یک کلاهبردار حرفهای است که با زنپوشی میخواهد اموال یک خانواده را بالا بکشد. در عین حال، وارد جلد یک مرد متمول میشود تا برای دختری دام پهن کند. وقتی در قامت زنی مسن است، مردی جوان (پوریا پورسرخ) برایش دلبری میکند تا از طریق ازدواج با او صاحب مال و منال شود! همین چند خط کلی درباره «نقره داغ» نشان میدهد با چه فیلم بدی مواجه هستیم. فیلمی که از همان ابتدا با داستان آبکی و شوخیهای نچسب روی روان مخاطب رژه میرود.
چهار: سینمای ایران فیلم بد کم ندارد اما «نقره داغ» در زمره آثاری است که تماشای آن مخاطب را عصبی میکند. چون داستان، بازیها، کارگردانی، شوخیها و... دمدستی هستند و آشکارا به شعور مخاطب توهین میکنند. این دست فیلمها را نباید دید چون سطح سلیقه را در درازمدت پایین میآورند.