کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۶۸۶۷
تاریخ خبر:

تغییر مکان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا از وین به رم ایتالیا

تغییر مکان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا از وین به رم ایتالیا

دور دوم مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا قرار است روز شنبه در شهر رم، ایتالیا برگزار شود.

به گزارش هفت صبح، دو منبع آگاه به وب‌سایت «اکسیوس» اعلام کرده‌اند که دور دوم مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا قرار است روز شنبه در شهر رم، ایتالیا برگزار شود. این در حالی است که پیش‌تر «لارنس نورمن»، خبرنگار «وال‌استریت ژورنال»، در شبکه اجتماعی «اکسیوس» از احتمال برگزاری این دور از مذاکرات در وین خبر داده بود.

 

همچنین، او اعلام کرده که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در هفته جاری پیش از مذاکرات به ایران سفر خواهد کرد. در حالی که منابع رسمی هنوز به‌طور مستقیم این خبر را تأیید نکرده‌اند، به‌نظر می‌رسد رم به‌عنوان محل جدید مذاکرات هسته‌ای میان تهران و واشینگتن انتخاب شده است.

 

هدف این مذاکرات ازسرگیری گفتگوها درباره مسائل هسته‌ای، کاهش تحریم‌ها و رفع تنش‌ها در منطقه است.

 

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا کِی و کجا برگزار می‌شود؟ 

 

بر اساس گزارش منابع آگاه، این دور از مذاکرات روز شنبه در رم، پایتخت ایتالیا برگزار خواهد شد.

 

موضوع اصلی این مذاکرات چیست؟ 

 

موضوع اصلی مذاکرات شامل بررسی پرونده هسته‌ای ایران، کاهش تحریم‌ها و تلاش برای رسیدن به توافقی جدید یا احیای توافقات قبلی است.

 

آیا مدیرکل آژانس انرژی اتمی هم در مذاکرات حضور دارد؟

 

رافائل گروسی قرار است پیش از آغاز رسمی مذاکرات به ایران سفر کند؛ اما هنوز مشخص نیست که آیا در جلسه مذاکرات رم حضور خواهد داشت یا خیر.

 

چرا به‌جای وین، رم برای مذاکرات انتخاب شد؟

 

اگرچه گمانه‌زنی‌هایی درباره وین وجود داشت، به‌نظر می‌رسد رم به دلایل سیاسی و امنیتی به‌عنوان محل جدید مذاکرات انتخاب شده است. منابع رسمی هنوز دلیل این تغییر را اعلام نکرده‌اند.

 

آیا توافقی در این دور از مذاکرات حاصل می‌شود؟

 

تا این لحظه اطلاعاتی درباره نتیجه احتمالی مذاکرات منتشر نشده است. تحلیل‌گران معتقدند که این دور بیشتر جنبه مقدماتی و ارزیابی مواضع طرفین را دارد.

کدخبر: ۵۸۶۸۶۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر