کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۶۳۷۶
تاریخ خبر:

شرط آمریکا برای ادامه مذاکره با ایران فاش شد

شرط آمریکا برای ادامه مذاکره با ایران فاش شد

آمریکا اعلام کرده نشست روز شنبه در عمان، تعیین‌کننده تداوم یا توقف مذاکرات خواهد بود؛ نشستی که به گفته واشنگتن برای سنجش جدیت ایران برگزار می‌شود.

آمریکا شرط تداوم مذاکره با ایران را مشخص کرد

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایالات متحده گفت: من فرض می‌گیرم اتفاقاتی که روز شنبه خواهد افتاد تعیین خواهد کرد که آیا مذاکرات بیشتری انجام شود یا نه. هم‌اکنون این نشست سازماندهی شده است.

 

 سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایالات متحده اظهار کرد مذاکرات روز شنبه در عمان جدیت ایران را مشخص خواهد کرد و این احتمال که ممکن است مذاکرات ادامه پیدا کند را رد نکرد.

درحالی که مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا از روز شنبه در عمان شروع می‌شود «تمی بروس»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده گفت که نشست‌های روز شنبه ایران و ایالات متحده اینکه ایران جدی است را مشخص خواهد کرد و این احتمال که دورهای بیشتری از مذاکرات بین ۲ کشور برگزار شود را منتفی نمی‌داند.

بروس در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا مذاکرات روز شنبه تنها برای یک دفعه در نظر گرفته شده، عنوان کرد: «من فرض می‌گیرم اتفاقاتی که روز شنبه خواهد افتاد تعیین خواهد کرد که آیا مذاکرات بیشتری انجام شود یا نه. هم‌اکنون این نشست سازماندهی شده است. این یک بخش از یک چارچوب یا طرح بزرگتر نیست. این نشستی است برای تعیین اینکه آیا ایرانی‌ها جدی هستند یا خیر.»

 

 

این در حالی است که دولت ایالات متحده در آستانه شروع مذاکرات و در ادامه تحریم‌های خصمانه خود علیه ایران یک پایانه ذخیره نفت خام در چین را در راستای مقابله با آنچه «شبکه‌های مرتبط با تجارت نفت ایران» خوانده، تحریم کرده است.

اقدامات تازه واشنگتن علیه ایران درحالی صورت می‌گیرد که روز شنبه، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن را آغاز خواهند کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که آمریکا و ایران قرار است روز شنبه «مذاکرات مستقیم» را آغاز کنند و همچون سابق تهدید کرد که در صورت شکست این مذاکرات، ایران در «خطر بزرگی» قرار خواهد گرفت. این در حالی است که تهران تاکید دارد این مذاکرات به صورت غیرمستقیم و با میانجی‌گری عمان است و ترتیب دیگری برای مذاکرات را نمی‌پذیرد.

کدخبر: ۵۸۶۳۷۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر