کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۲۵۰۱
تاریخ خبر:

دیدارهای دیپلماتیک محمدجواد ظریف در داووس

دیدارهای دیپلماتیک محمدجواد ظریف در داووس

معاون راهبردی رئیس جمهور در سفر به سوییس، با رئیس مجمع جهانی اقتصاد، وزیر امورخارجه نروژ، رئیس جمهور صربستان و جمعی از وزرای خارجه کشورهای منطقه و غیرمنطقه دیدار کرد.

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، در ابتدای حضور خود در اجلاس داووس با بورگه برنده، رئیس مجمع جهانی اقتصاد، دیدار و گفت‌وگو کرد. در این ملاقات، دو طرف درباره همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و مجمع جهانی اقتصاد تبادل نظر کردند.

 

برنده با اشاره به توانمندی‌های ایران در زمینه زیرساخت‌های قوی و نیروهای باتجربه، پیشنهاد کرد که نشست‌های منطقه‌ای داووس در ایران برگزار شود یا ایران در اجلاس‌های منطقه‌ای با مشارکت تجار، بخش خصوصی و اتاق بازرگانی حضور داشته باشد.

 

وی همچنین از مقام‌های سیاسی و اقتصادی ایران برای حضور در اجلاس ماه ژوئن که در شهر چیانگ‌مای چین برگزار می‌شود، دعوت کرد. در ادامه مقرر شد هیئتی از بخش خصوصی و اتاق بازرگانی به ریاست معاونت فناوری رئیس‌جمهور در این اجلاس شرکت کنند.

 

همچنین در ملاقات محمدجواد ظریف با اسپن بارت ایدی، وزیر امور خارجه نروژ، درباره تحولات آسیای غربی و مناسبات دو کشور گفت‌وگو شد. در این دیدار، ظریف از موضع نروژ در محکومیت صریح جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت این کشور از رأی دادگاه‌های بین‌المللی (ICJ و ICC) قدردانی کرد.

 

در ادامه دیدارهای معاون راهبردی رئیس‌جمهور در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد (داووس ۲۰۲۵)، محمدجواد ظریف با الکساندر ووجیچ، رئیس‌جمهور صربستان، دیدار و درباره تحولات آسیای غربی رایزنی کرد. ظریف در این دیدار بر لزوم حل اساسی و بنیادین بحران فلسطین تأکید کرد و عدم توجه جدی به ریشه‌های بحران را عامل استمرار مشکلات در منطقه عنوان کرد.

 

به منظور بررسی تحولات اخیر و چشم‌انداز آینده آسیای غربی و شمال آفریقا، جلسه‌ای با حضور معاون راهبردی رئیس‌جمهور ایران و وزرای امور خارجه منطقه و تعدادی از وزرای خارجه کشورهای خارج از منطقه برگزار شد. ظریف به عنوان دومین سخنران این نشست، مواضع کشورمان را به تفصیل تشریح کرد.

 

پنجاه و پنجمین نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد (WEF) با شعار «همکاری برای عصر هوشمندی» و با حضور مقامات ارشد دولتی و بخش خصوصی کشورهای جهان تا روز جمعه در شهر داووس سوئیس ادامه دارد.

 

کدخبر: ۵۷۲۵۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر