کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۶۱۵۷
تاریخ خبر:

نمایشگر حریم خصوصی در گلکسی S۲۷ اولترا؛ تفاوت‌های احتمالی با نسل قبل و ردپای شیائومی

نمایشگر حریم خصوصی در گلکسی S27 اولترا؛ تفاوت‌های احتمالی با نسل قبل و ردپای شیائومی

ویژگی‌های هوشمند نمایشگر به‌زودی راه خود را به سایر برندها نیز باز خواهند کرد.

به گزارش هفت صبح نقاط ضعف گلکسی S26 اولترا جای بحث فراوان دارد؛ به‌ویژه باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن که ظرفیتش طی هفت سال گذشته در تمام مدل‌های اولترا بدون تغییر باقی مانده است. با این حال، نباید از یک نوآوری کلیدی غافل شد: سامسونگ برای اولین بار قابلیت کاربردی نمایشگر حریم خصوصی (Privacy Display) را در گلکسی S26 اولترا معرفی کرد.

با وجود اینکه برخی این قابلیت را نوعی مصالحه یا عقب‌نشینی می‌دانند، به نظر می‌رسد کاملاً کاربردی و راه‌گشا است. انتظار می‌رود این فناوری بار دیگر در گلکسی S27 اولترا به کار گرفته شود؛ زیرا حذف آن تصمیمی غیرمنطقی خواهد بود. اما نحوه پیاده‌سازی این ویژگی ممکن است با تغییراتی روبه‌رو شود و به نظر می‌رسد شیائومی الهام‌بخش این تحول بوده است.

 

شایعات مربوط به قابلیت حریم خصوصی در حالت دو نیم‌صفحه (Split-Screen)

بر اساس ویدیویی که اخیراً توسط افشاگر سرشناس، Ice Universe، در شبکه اجتماعی X منتشر شده، تغییرات احتمالی این فناوری در گلکسی S27 اولترا مورد توجه قرار گرفته است. جالب اینجاست که در این ویدیو، گوشی شیائومی ۱۸ پرو به نمایش درآمده است.

شیائومی ۱۸ پرو پیش از پرچم‌دار بعدی سامسونگ، قابلیت محافظت از حریم خصوصی در حالت تقسیم صفحه (Split-Screen) را ارائه داده است. با این امکان، کاربر می‌تواند هنگام استفاده هم‌زمان از دو برنامه، حفاظت از حریم خصوصی را فقط برای یکی از پنجره‌ها فعال کند و پنجره دیگر به صورت عادی و شفاف باقی بماند. علاوه بر این، با تغییر ابعاد پنجره‌ها، محدوده پوشش حریم خصوصی نیز به صورت پویا و خودکار تنظیم می‌شود.

این رویکرد نشان می‌دهد تنها بخش‌های مشخصی از نمایشگر برای افراد کناری غیرقابل‌مشاهده می‌شوند. به عنوان مثال، اگر در نیمه بالایی صفحه یک اپلیکیشن بانکی باز باشد و در نیمه پایینی مرورگر وب، افراد اطراف تنها صفحه وب را خواهند دید و اطلاعات برنامه بانکی کاملاً از دید آن‌ها مخفی می‌ماند.

به گفته Ice Universe، انتظار می‌رود قابلیتی مشابه در گلکسی S27 اولترا نیز پیاده‌سازی شود. در حال حاضر، در گلکسی S26 اولترا امکان فعال‌سازی نمایشگر حریم خصوصی تنها بر اساس اجرای اپلیکیشن‌های خاص وجود دارد، اما اضافه شدن پشتیبانی از حالت دو نیم‌صفحه می‌تواند کاربرد این ویژگی را دوچندان کند.

 

ورود فناوری حریم خصوصی به مدل‌های بیشتر خانواده گلکسی S27

گزارش‌ها حاکی از آن است که سامسونگ قصد دارد فناوری مبتنی بر سخت‌افزار حریم خصوصی خود را—که با گلکسی S26 اولترا معرفی شد—به مدل‌های بیشتری از نسل بعد تعمیم دهد؛ به طوری که علاوه بر گلکسی S27 اولترا، احتمالاً مدل موسوم به S27 پرو نیز به آن مجهز خواهد شد.

این فناوری که با عنوان Flex Magic Pixel (FMP) شناخته می‌شود، به کاربران امکان می‌دهد زاویه دید و محتوای قابل‌مشاهده برای اطرافیان را محدود کنند و حتی تنظیمات آن را برای نمایش اعلان‌های حساس شخصی‌سازی نمایند.

 

کدخبر: ۶۰۱۶۶۱۵۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر