کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۴۰۴
تاریخ خبر:

فرورفتگی نمایشگر گلکسی زد فولد ۸؛ ویژگی مهندسی‌شده یا نقص فنی؟

فرورفتگی نمایشگر گلکسی زد فولد ۸؛ ویژگی مهندسی‌شده یا نقص فنی؟

خبر خوب برای دارندگان گلکسی زد فولد ۸؛ دستگاه شما خراب نیست!

به گزارش هفت صبح آن چیزی که پیش‌تر به عنوان یک ایراد احتمالی در نمایشگر داخلی این گوشی تلقی می‌شد، در واقع یک طراحی مهندسی‌شده و عمدی از سوی سامسونگ است.

 

محافظتی برای دستگاه شما

همان‌طور که در گزارش‌های اولیه نیز اشاره کرده بودیم، فرورفتن گوشه‌های نمایشگر گلکسی زد فولد ۸ هنگام فشار دادن با انگشت، نه یک نقص، بلکه یک اقدام پیش‌گیرانه توسط سامسونگ است. این شکاف جزئی که هنگام فشار زیاد بین نمایشگر و قاب (بزل) ایجاد می‌شود، برای محافظت از سلامت گوشی طراحی شده است.

 

تفکر سامسونگ؛ آینده‌نگری در طراحی

سامسونگ اساساً بر این باور است که نمایشگر داخلی نباید کاملاً صلب و غیرقابل‌انعطاف باشد. وقتی گوشی را تا می‌کنید، این طراحی به نمایشگر اجازه می‌دهد کمی انعطاف داشته باشد. در صورتی که ذرات ریز (مثل دانه‌های شن یا گرد و غبار) بین دو نیمه‌ی گوشی گیر کند، این فضای حرکتی کوچک نقش ضربه‌گیر را ایفا کرده و از ایجاد خراش یا آسیب جدی به نمایشگر جلوگیری می‌کند. سامسونگ اعلام کرده این ویژگی از ابتدا در طراحی لحاظ شده بود، به همین دلیل دلیلی برای توضیحات عمومی در این زمینه نمی‌دیدند.

 

توصیه مهم برای کاربران

اگرچه توضیحات سامسونگ منطقی به نظر می‌رسد، اما یک توصیه دوستانه: با لبه‌های گوشی خود بی‌دلیل ور نروید! حتی اگر خانه بسیار تمیزی داشته باشید، ذرات ریز و گرد و غبار همیشه در هوا معلق‌اند. هرچه بیشتر با این لبه‌ها بازی کنید، احتمال گیر کردن ذرات در آن ناحیه بیشتر می‌شود؛ اتفاقی که قطعاً نمی‌خواهید برای گوشی گران‌قیمتتان رخ دهد.

 

محبوبیت بی‌وقفه در بازار

این حواشی کوچک تأثیری بر محبوبیت گلکسی زد فولد ۸ نداشته است. در واقع، جدیدترین گوشی‌های تاشوی سامسونگ فروش فوق‌العاده‌ای را تجربه می‌کنند. طبق آمار، فروش ترکیبی گلکسی زد فولد ۸ و مدل «اولترا» در ایالات متحده، ۳۰ درصد بیشتر از نسل قبل (زد فولد ۷) بوده و این دو مدل، حدود ۸۰ درصد از خریدهای سری گلکسی زد را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین ۳۰ درصد از خریداران «زد فلیپ ۸» از برندهای دیگر به سامسونگ مهاجرت کرده‌اند که اکثر آن‌ها برای اولین بار تجربه استفاده از گوشی تاشو را دارند.

باید منتظر ماند و دید آیا با ورود «آیفون دوئو» (iPhone Duo) به بازار، این محبوبیت کماکان حفظ خواهد شد یا خیر.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۴۰۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر