کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۰۱۹۷
تاریخ خبر:

ماجرای نابودی دنیا در ۱۳ نوامبر ۲۰۲۶ ؛ آیا ۸۲ روز دیگر دنیا نابود می شود؟

ماجرای نابودی دنیا در 13 نوامبر 2026 ؛ آیا 82 روز دیگر دنیا نابود می شود؟

از ساعاتی پیش خبری در فضای مجازی با عنوان «نابودی دنیا در جمعه 13 نوامبر 2026 ؛ یعنی 82 روز دیگر» در حال پخش شدن است. در این مطلب ماجرای این خبر را بخوانید.

به گزارش هفت صبح، هم اکنون در شبکه های اجتماعی خبری در حال پر بازدید شدن است مبنی بر اینکه در ۱۳ نوامبر ۲۰۲۶ برابر با ۲۲ آبان ۱۴۰۵ قرار است که دنیا نابود شود و منبع این خبر هایتس فون فوفستر فیزیکدان اتریشی آمریکایی است.

او در سال ۱۹۶۰ مدعی شد این اتفاق در تاریخ ذکر شده رخ میدهد. این فیزیکدان که در سال ۲۰۰۲ درگذشت پیش بینی های درستی را در دوران حیات خود کرده بود.

هاینتس فون فوفستر فیزیکدان و سایبرنتیست برجسته مقاله ای با عنوان «روز قیامت، جمعه، ۱۳ نوامبر ۲۰۲۶» در سال ۱۹۶۰ در مجله معتبر Science منتشر کرد.

توجه کنید که  فون فوفستر این ادعا را به عنوان یک «پیش گویی» یا «پیام آخرالزمانی» مطرح نکرد، بلکه این یک تمرین ریاضی و مدل سازی جمعیت بود.

در آن سال ها، فون فوفستر و همکارانش متوجه شدند که رشد جمعیت انسانی از یک منحنی ساده مانند رشد نمایی یا همان پیروی نمی کند، بلکه با سرعتی بسیار بیشتر در حال افزایش است. آنها پیش بینی کردند که اگر رشد جمعیت با همان الگوی گذشته ادامه پیدا کند، در 13 نوامبر 2026 از نظر ریاضی جمعیت جهان به بی نهایت میل می کند.

در اصل این پیش بینی به معنای پایان دنیا نیست؛ بلکه یک هشدار علمی بود و نباید آن را به عنوان پیش بینی آخرالزمانی برداشت کرد.

کدخبر: ۶۰۱۶۰۱۹۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر