کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۳۴۸۵
تاریخ خبر:

سردار رادان‌: با اراذل و اوباش شوخی نداریم

سردار رادان‌: با اراذل و اوباش شوخی نداریم

سردار رادان گفت: قول داده بودم پایان سال 1404 پایان اوباش‌گری باشد؛ اکنون شرارت‌ها در کشور 40 درصد کاهش یافته.

به گزارش هفت صبح شرارت در کشور ۴۰ درصد کاهش یافته است؛ این جمله را سردار احمدرضا رادان می‌گوید و ادامه می‌دهد که سه شب پیش تعدادی از اراذل در عملیات دستگیری به سمت مأموران ما حمله‌ور شده که ۳ نفر از ۴ نفر به حکم قانون با تیر متوقف شدند.
 
چند روز پیش یکی از اوباش متواری و خطرناک شرق تهران با اقدام و شلیک قاطع پلیس دستگیر شد؛ همچنین ۵ نفر از افراد سابقه‌دار و اراذل‌واوباش که در محدوده اطراف دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوهانک با سلاح سرد موجب مجروحیت دو نفر از دانشجویان شده بودند با شلیک پلیس دستگیر شدند.
 
سردار رادان می‌گوید که پلیس اجازه گردنکشی به اراذل‌واوباش را نمی دهد؛ اراذل اگر جرات دارند عمل کنند ببینند برخورد پلیس به حکم قانون با آنها چطور است.
 
عملکرد اراذل‌ و اوباش فقط به دعوا، درگیری، شرارت، چاقوکشی و ضرب و جرح و تخریب اماکن و خودروها در معابر و خیابان‌ها ختم نمی‌شود؛ تشکیل باندهای سرقت و زورگیری، قاچاق موادمخدر و شرخری در فضای مجازی هم برخی از شیوه و ترفند اوباش برای کاسبی است.
 
کارشناس روانشناسی سمیرا عبدالملکی می‌گوید که فقر، تبعیض اجتماعی، نداشتن اعتماد به نفس و اختلال شخصیت در شکل‌گیری رفتارهای خشن نقش دارند در مقابل کارشناس انتظامی سعید عطازاده می گوید که ارتکاب جرم برای اراذل‌واوباش، افتخار محسوب شده و ارتقا از سطوح پایین به سطوح بالاتر در سلسله مراتب گروه، برایشان ارزشمند بوده و رفتار قبیح را برای خود هنجار دانسته و حتی به آن افتخار می‌کنند.
 
کارشناسان اجتماعی رفتار اراذل‌واوباش را مخل امنیت عمومی دانسته و معتقدند که این افراد نظم جامعه را مختل کرده و علاوه بر آسیب و خسارت، رعب و وحشت نیز در دل مردم ایجاد می‌کنند؛ پس علاوه بر بازداشت توسط پلیس و برخورد قضایی قاطع، باید رویکرد توانبخشی با هدف جذب و بازگرداندن آنها بعد از اصلاح به جامعه اندیشیده و اعمال شود.

 

سایر اخبارحوادثرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۴۳۴۸۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر