کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۲۸۲۱
تاریخ خبر:

جاسوس مجازی رژیم صهیونیستی و ۴ نفر از حامیان صهیونیست‌ها در مسجد سلیمان دستگیر شدند

جاسوس مجازی رژیم صهیونیستی و ۴ نفر از حامیان صهیونیست‌ها در مسجد سلیمان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان خوزستان از دستگیری مزدور و عامل مجازی رژیم اسرائیل و ۴ نفر از حامیان صهیونیست‌ها در فضای مجازی در مسجد سلیمان خبر داد.

به گزارش هفت صبح، سردار سیدمحمود میرفیضی در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای اشراف و تسلط اطلاعاتی در بسترهای حقیقی و مجازی، ماموران پلیس اطلاعات خوزستان موفق به شناسایی و دستگیری جاسوس و مزدور رسانه‌ای و فضای مجازی رژیم اسرائیل در شهرستان مسجد سلیمان شدند.

وی افزود: فرد دستگیر شده با سرویس  اطلاعاتی اسرائیل در ارتباط بوده و با دریافت مبالغی پول و به صورت هدفمند اقدام به تشویش اذهان عمومی، القاء ترس در جامعه، فیلم برداری از مناطق حساس، تحریک و تشویق جوانان جهت ایجاد آشوب های خیابانی و حمایت مجازی از حملات موشکی رژیم صیهونیستی به زیر ساخت ها می کرده است.

به گزارش پلیس، سردار میرفیضی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی و تحویل متهم به مراجع قضایی تصریح کرد: همچنین تعداد ۴ نفر دیگر از حامیان رژیم صهیونیستی که در فضای مجازی اقدام به حمایت از جنایات اسرائیل علیه ایران می‌کردند در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

 

برای پیگیری اخبارحوادثاینجا کلیک کنید.
منبع: ایسنا
کدخبر: ۶۰۲۸۲۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر