کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۰۷۲۸
تاریخ خبر:

خواستگار کینه‌جو دختر جوان را با شلیک گلوله کشت

خواستگار کینه‌جو دختر جوان را با شلیک گلوله کشت

خواستگار کینه‌جو در اقدامی هولناک دختر مورد علاقه‌اش را با شلیک گلوله به قتل رساند.

به گزارش هفت صبح، این حادثه در بلوار شهید مطهری یاسوج روبه‌روی دانشگاه علوم پزشکی این شهر رخ داد و یک پسر ۲۵ ساله با استفاده از کلت کمری، دختر ۲۴ ساله‌ای را به قتل رساند و سپس به خودش شلیک کرد.

 

سید وحید موسویان، دادستان عمومی و انقلاب یاسوج، در این خصوص گفت: «این حادثه حدود ساعت ۱۱ صبح چهارشنبه رخ داد و تحقیقات نشان داد پسر جوان که از بستگان دختر بوده، از وی خواستگاری کرده اما با مخالفت دختر مواجه شده و به همین دلیل با کلت کمری اقدام به قتل کرده است. ضارب به خودش نیز شلیک کرده که در وضعیت بسیار وخیم به بیمارستان منتقل شده است.»

 

موسویان بیان کرد: «همه اقدامات لازم در این رابطه انجام شده است و بازپرس و فرمانده انتظامی شهرستان جهت بررسی‌های لازم در محل حضور یافتند. همچنین کارشناس اسلحه و مهمات و پزشکی قانونی نیز در حال بررسی‌های لازم هستند.»

 

 

 

کدخبر: ۵۹۰۷۲۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر