مرد قزوینی برادرزنش را چاقو چاقو کرد

دستگیری داماد قاتل در قزوین به دلیل اختلافات خانوادگی! مردی ۴۴ ساله در درگیری خانوادگی بر اثر اصابت ضربات چاقو به قتل رسید و قاتل پس از شناسایی در تاکستان دستگیر شد.
به گزارش هفت صبح و به نقل از رکنا، سرهنگ امیرحسام عزیزی درباره قتل برادرزن توسط داماد گفت: در عصر روز سوم فروردین سال جاری، یک درگیری که به قتل ختم شد، در یکی از محلات شهرستان قزوین رخ داد و این موضوع به صورت ویژه توسط مأموران پلیس آگاهی استان پیگیری شد.
وی ادامه داد: کارآگاهان اداره جنایی با حضور در محل حادثه دریافتند فردی ۴۴ ساله از قسمت پشت بازوی چپ و قفسه سینه مورد اصابت شیء برندهای قرار گرفته و پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات و خونریزی، درگذشته است. همچنین قاتل قبل از رسیدن مأموران از صحنه فرار کرده بود.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اظهار داشت: مأموران با بررسیهای میدانی و تحقیقات دریافتند که شوهر خواهر مقتول به علت اختلافات خانوادگی درگیر شده و مقتول بر اثر اصابت ضربات چاقو به قتل رسیده است. در این راستا، مأموران پس از اقدامات فنی و تلاشهای شبانهروزی موفق به شناسایی متهم در یکی از روستاهای شهرستان تاکستان شدند و او را در مخفیگاهش دستگیر کرده و پس از تشکیل پرونده جهت انجام اقدامات قانونی به مرجع قضایی تحویل دادند.