کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۹۷۰۸
تاریخ خبر:

عابرین پیاده، اولین قربانیان تصادفات نوروز

عابرین پیاده، اولین قربانیان تصادفات نوروز

در بررسی‌های پلیس مشخص شد ۵۰ درصد از فوتیان تصادفات نوروز، عابرین پیاده هستند.

به گزارش هفت صبح و به نقل از ایسنا، سرهنگ رابعه جوانبخت در توضیح بیشتر گفت: در بررسی‌های انجام شده مشخص شد عابران پیاده با ۵۰ درصد، بیشترین سهم را در حوادث و تصادفات نوروز داشته‌اند و پس از آن، موتورسیکلت‌سواران با ۲۸ درصد و خودروها با ۲۲ درصد به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار گرفته اند.

وی افزود: همچنین ۶۳ درصد از این تصادفات در بزرگراه‌ها و ۲۸ درصد تصادفات در خیابان های اصلی رخ داده است.

رئیس دایره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ درباره علت تصادفات ادامه داد: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۳۸ درصد، بیشترین سهم تقصیر را در تصادفات داشته است و پس از آن، عدم توجه به جلو با ۳۶ درصد و حرکت در خلاف جهت با ۷ درصد از دیگر دلایل مهم تصادفات بوده‌اند.

جوانبخت گفت: با توجه به اینکه بزرگراه‌ها بیشترین آمار تصادفات فوتی را دارند، طبیعی است که سرعت غیرمجاز و عدم کنترل وسیله نقلیه مهم‌ترین علت این حوادث باشند.

وی از رانندگان خواست که با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، نوروز خوبی را رقم بزنند.

 

کدخبر: ۵۷۹۷۰۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر