کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۶۹۰۷
تاریخ خبر:

افزایش تعرفه گمرکی خودروهای برقی

 افزایش تعرفه گمرکی خودروهای برقی

رئیس پلیس راهور فراجا مخالفت پلیس با افزایش تعرفه های گمرکی خودروهای برقی و هیبریدی را اعلام کرد.

به گزارش هفت صبح و به نقل از رکنا،سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، به شایعات مطرح‌شده درباره احتمال افزایش تعرفه گمرکی خودروهای برقی و هیبریدی تا سطح خودروهای بنزینی واکنش نشان داد و گفت:این تصمیم احتمالی به شدت اشتباه بوده و آن را در تضاد با اهداف زیست‌محیطی کشور دانست.​

وی با تأکید بر اهمیت استفاده از وسایل نقلیه پاک گفت: اگر تعرفه گمرکی خودروهای برقی و هیبریدی برابر با خودروهای بنزینی تعیین شود، هیچ انگیزه‌ای برای استفاده از این وسایل نقلیه باقی نخواهد ماند. در شرایطی که گسترش خودروها و موتورسیکلت‌های برقی یکی از راه‌های اصلی بهبود وضعیت زیست‌محیطی کلان‌شهرهاست، چنین تصمیمی عملاً به زیان سیاست‌های کلان محیط‌زیستی کشور خواهد بود.

سردار حسینی به سیاست‌های دولت در کاهش تعرفه گمرکی خودروهای برقی اشاره کرد و این اقدام را یکی از مشوق‌های مؤثر برای ترغیب مردم به استفاده از وسایل نقلیه برقی دانست.

 وی افزود: هرگونه تصمیم برای افزایش تعرفه گمرکی این خودروها یا موتورسیکلت‌های برقی اقدامی اشتباه و زیان‌بار خواهد بود. ما نیازمند تقویت سیاست‌های تشویقی هستیم تا شهروندان بیشتری به استفاده از این وسایل نقلیه روی بیاورند.

رئیس پلیس راهور با هشدار درباره عواقب چنین تصمیماتی تأکید کرد: اگر این موضوع در جلسات تصمیم‌گیری مطرح شده است، باید فوراً کنار گذاشته شود. خودروها و موتورسیکلت‌های برقی باید همچنان از بسیاری از عوارض و دیون دولتی معاف باشند تا اهداف کاهش آلودگی و بهبود کیفیت زندگی مردم محقق شود.

وی در پایان از مسئولان خواست تا با حفظ و تقویت مشوق‌های موجود، مانع از اتخاذ تصمیماتی شوند که انگیزه شهروندان برای استفاده از خودرهای برقی و هیبریدی را از بین می‌برد.

کدخبر: ۵۷۶۹۰۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر