اختلافات شخصی رنگ خون گرفت/ قاتل تنها ۷۲ ساعت ازاد بود
![اختلافات شخصی رنگ خون گرفت/ قاتل تنها 72 ساعت ازاد بود](https://cdn.7sobh.com/thumbnail/qTYBySGlw69A/mplrKFaRlbMrw__LR0BO23SAIhAOCfR1Ma8tLslqfPK2cx19wj25KiyFd47s988b/%D9%82%D8%AA%D9%84+.jpg)
قاتل متواری در شهرستان ایجرود در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر شد.
به گزارش هفت صبح و به نقل از ایسنا، سرهنگ حسین اوصانلو اظهار کرد: در پی وقوع قتل جوان ۳۸ ساله در شهرستان ایجرود، رسیدگی به موضوع در دستور کار ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات میدانی و بهرهگیری از اقدامات پلیسی، یک نفر متهم را در کمتر از ۷۲ ساعت شناسایی و دستگیر کردند.
اوصانلو با اشاره به اینکه قاتل، انگیزه ارتکاب جرم را اختلاف شخصی با مقتول عنوان کرده است، افزود: متهم پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.
فرمانده انتظامی ایجرود با تأکید بر لزوم افزایش آستانه صبر و تحمل در میان مردم، بیان کرد: پلیس به طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت و برخورد با مجرمان آماده بوده و انتظار میرود شهروندان نیز با همکاری مستمر با پلیس، هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله از طریق پلهای ارتباطی اطلاع دهند.