کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۲۶۷۳
تاریخ خبر:

ساختمان علاالدین چگونه مجوز آتش‌نشانی می‌گیرد؟

ساختمان علاالدین چگونه مجوز آتش‌نشانی می‌گیرد؟

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی از دو اقدام ضروری برای ساختمان علاالدین خبر داد.

به گزارش هفت صبح به نقل از ایرنا، قدرت‌الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره ساختمان علاالدین اظهار کرد: مواردی که برای انجام ایمن‌سازی ساختمان علاالدین در پایتخت در حوزه آتش‌نشانی قرار دارد از سوی این سازمان پیگیری شده به همین منظور اصلاح نمای کامپوزیت فرسوده و بهبود راه‌های خروج اضطراری به عنوان یک ضرورت باید انجام شود.

او گفت: این ساختمان تجاری دارای مشکلاتی است که برخی از آنها مرتبط با حوزه سازمان آتش‌نشانی تهران نیست و باید شهرداری پایتخت برای رفع آنها اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه موضوعات رسیدگی به موضوع سازه‌ای و پارکینگ این ساختمان به عهده شهرداری تهران است، ادامه داد: باید همه این برنامه‌ها برای جلوگیری از هر نوع حادثه‌ای در ساختمان تجاری علاالدین انجام شود تا از وقوع یک حادثه بزرگتر یشگیری شود.

محمدی افزود: اگر حادثه‌ای در یکی از طبقات این ساختمان تجاری رخ دهد، راه‌های خروج باید پاسخگوی حجم جمعیت باشد، این مسایل باید هر چه زودتر رفع شود همچنین در نمای اصلی ساختمان که اکنون دچار ریزش شده نباید اصلاح زمان زیادی نیاز داشته باشد.

ایمنی ۱۲۹ ساختمان ناایمن، زیر ذره‌بین سازمان آتش‌نشانی

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: از مجموع ۱۲۹ ساختمان ناایمن پایتخت، ۶۲ ساختمان ایمن‌سازی شده و ۶۷ ساختمان دیگر زیر ذره‌بین آتش‌نشانی برای انجام کارهایی که هشدار در خصوص آنها به صاحبان و مالکان داده‌ایم، قرار دارند.

وی با بیان اینکه حادثه پلاسکو زنگ خطری بود که توجه‌ها به وضعیت ایمنی ساختمان‌های تهران را جلب کرد، اضافه کرد: همان‌طور که می‌دانید، حادثه پلاسکو یک درس عبرت جدی برای همه ما بود.

محمدی افزود: امروز تعداد زیادی ساختمان ناایمن در تهران وجود دارد که باید اقدامات جدی برای پیشگیری از بروز حوادث مشابه در آنها انجام شود.

به گفته وی، تاکنون بازرسی‌های گسترده‌ای در این واحدها و املاک انجام شده که توانسته‌ایم ۶۲ ساختمان از مجموع ۱۲۹ ساختمان ناایمن شهر را با کمک مالکان ایمن‌سازی کرده و برای باقی آنها هم دستورالعمل‌ها و اخطارهای لازم صادر شده است.

وی تاکید کرد: این اقدامات پیشگیرانه در راستای اولویت اصلی سازمان آتش‌نشانی است، زیرا ایمنی باید در صدر همه موضوعات مرتبط با ایمن‌سازی قرار گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که وضعیت فعلی ساختمان پلاسکو چگونه است و آیا مشکلات آن برطرف شده است، یادآور شد: اکنون هیچ مشکلی در ساختمان پلاسکو وجود ندارد. تنها یک تعهد باقی مانده که ثبت در سامانه ۱۲۵ برای اعلام حریق است، این موضوع نیز گزارش شده و در حال پیگیری است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: یکی از اصلی‌ترین دلایل حادثه پلاسکو، نبود سامانه اعلام حریق در این ساختمان بود در صورتی که در آن زمان اگر این سیستم درون ساختمان فعال بود، همه آتش‌نشانان و یا حتی خود مالکان می‌توانستند سریع‌تر متوجه حریق شده و اقدام به مهار آن کنند.

وی اظهار کرد: پیگیری‌های مستمری برای عدم تکرار حادثه‌ای همچون پلاسکو انجام شده و تاکید می‌شود که صاحبان ساختمان‌های ناایمن، مسوولیت‌پذیر باشند.

منبع: ایرنا
کدخبر: ۵۷۲۶۷۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر