سیل هرمزگان قربانی گرفت
خسارتهایی به بخشها و تاسیات آب و برق استان وارد شد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به فوت سه نفر از اهالی این استان در هنگام سیلاب، گفت: متاسفانه بیاحتیاطی و سهلانگاری دلیل اصلی این اتفاق بوده است. مهرداد حسنزاده در خصوص آخرین وضعیت خسارت بارندگی و سیلاب در استان اظهار کرد: طبق هشدار سطح قرمز هواشناسی، اخطار طغیان رودخانهها و سیلابی شدن مسیلها اعلام شد که افراد باید از گذر و حتی ورود به کنار رودخانهها در هنگام بارش باران جدا خودداری کنند.
« شب گذشته ۲ جوان ۱۴ و ۲۰ ساله اهل روستای زهریکارسورک شهرستان جاسک که مشغول شنا در گودال آب سیلاب بوده، باتوجه به گل آلود و باتلاقی بودن زمین و بی احتیاطی در آّب گیر کرده و غرق شدند. همچنین یک کودک ۹ ساله اهل روستای کهورتاک منطقه توکهور و هشتبندی میناب نیز که برای تماشای رودخانه به کنار رودخانه سیلابی روستا رفته بود، با سقوط در آب، جان خود را از دست داد.»
وی همچنین با اشاره به اینکه به علت شدت بارندگی و طغیان رودخانههای فصلی راه ارتباطی ۳۸ روستا در استان مسدود شد، اظهار کرد: هم اکنون راه ارتباطی ۱۳ روستا در استان بازگشایی کامل شده است اما راه ۲۵ روستا در شرق هرمزگان همچنان مسدود بوده و با فروکش کردن طغیان رودخانهها این مسیرها نیز بازگشایی میشود؛ آبگرفتگی معابر نیز در برخی از شهرها و روستاهای استان همچنان داریم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان ابراز کرد: همه محورهای مواصلی اصلی استان نیز باز بوده و تردد درحال انجام است. حسن زاده یادآور شد: بر اثر بارندگی و طغیان رودخانه گابریک جاسک چهار روستای «لیرهای، گنجک، کُروچ و گرندو» تخلیه شد و ۱۷۰ خانوار ساکن این روستاها با همکاری هلال احمر و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اسکان اضطراری داده شد.
وی بیان کرد: در بارندگی روز گذشته همچنین خسارتهایی به بخشها و تاسیات آب و برق استان وارد شد که با اقدام سریع اکیپهای عملیاتی، رفع معایب و اصلاح این تاسیسات در دستورکار قرار گرفت و هم اکنون وضعیت شبکه برق و آب در شهرها و روستاهای استان پایدار است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی و ناپایداری وضعیت جوی تا پایان هفته جاری، از آمادهباش تجهیزات و دستگاههای اجرایی،امدادی و خدماترسان خبر داد و از مردم خواست همچنان هشدارهای جوی را جدی بگیرند.
منبع:
انتخاب