کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۸۵۶۰۵
تاریخ خبر:

در آستانه مراسم تشییع رهبر شهید/ ۹ استان تعطیل اعلام شدند

در آستانه مراسم تشییع رهبر شهید/ ۹ استان تعطیل اعلام شدند

با تصمیم مقامات محلی، شمار استان‌های تعطیل‌شده عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید به ۹ استان رسید تا زمینه مشارکت گسترده مردم فراهم شود.

استانداری المثنی شنبه شب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اساس تصمیم «مهند العتابی» استاندار، روز چهارشنبه هفته جاری مصادف با هشتم ژوئیه (۱۷ تیرماه)، در سراسر این استان تعطیل رسمی خواهد بود.

در این بیانیه آمده است که این تصمیم برای فراهم کردن زمینه جهت مشارکت اهالی استان المثنی در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای اتخاذ شده است.

پیش از این استان‌های بغداد، نجف، کربلا، بابل، ذی‌قار، بصره، میسان و واسط نیز روز چهارشنبه را تعطیل اعلام کرده بودند.

تازه‌ترین تحولاتجهانرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۸۵۶۰۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر