کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۶۵۷۰۵
تاریخ خبر:

عراقچی شرط تردد از تنگه هرمز را اعلام کرد

عراقچی شرط تردد از تنگه هرمز را اعلام کرد

نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران تکلیف قانونی درباره پرداخت اجاره خانه‌های آسیب دیده در جنگ را اعلام کرد و گفت: مستأجران مسئول پرداخت خسارت خانه‌های آسیب دیده نیستند.

به گزارش هفت صبح سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان با هشدار درباره هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی کشور اعلام کرد تهران در صورت هدف قرار گرفتن این تأسیسات، واکنش متقابل نشان خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: ایران به هرگونه حمله علیه تأسیسات انرژی ایران پاسخ خواهد داد. در صورت هدف قرار گرفتن تأسیسات ایران، نیروهای ما تأسیسات شرکت‌های آمریکایی در منطقه یا شرکت‌هایی که آمریکا در آن‌ها سهام دارد را هدف قرار خواهند داد. ما قطعاً به این حملات پاسخ خواهیم داد و در عین حال با احتیاط عمل می‌کنیم تا مناطق پرجمعیت هدف قرار نگیرند.

عراقچی همچنین گفت: حملات اخیر آمریکا از رأس‌الخیمه و منطقه‌ای نزدیک دبی انجام شده است.

به گفته او، تنگه هرمز باز است اما برای نفتکش‌ها و کشتی‌های دشمنان ایران و متحدان آن‌ها بسته است و برخی کشتی‌ها نیز به دلایل امنیتی ترجیح می‌دهند از این مسیر عبور نکنند.

وزیر خارجه ایران تأکید کرد روسیه و چین شرکای استراتژیک تهران هستند و همکاری با آن‌ها از جمله در حوزه نظامی ادامه دارد.

او همچنین گفت ساختار سیاسی ایران وابسته به یک فرد نیست و رهبر جمهوری اسلامی طبق قانون اساسی وظایف خود را انجام می‌دهد.

آخرین تحولاتجهانرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۶۵۷۰۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر