اسپانیا علیه اسرائیل؛ نتانیاهو در معرض تحریمهای تازه

اسپانیا قصد دارد با صدور فرمانی جدید، خرید و فروش هرگونه سلاح و فناوری نظامی از اسرائیل را ممنوع کرده و بنیامین نتانیاهو و برخی وزیران کابینهاش را «عنصر نامطلوب» اعلام کند.
به گزارش روزنامه اسپانیایی «الپائیس»، دولت اسپانیا قرار است سهشنبه هفته جاری طرحی را برای اعمال تحریم کامل و فوری تسلیحاتی علیه اسرائیل تصویب کند. این تحریم شامل ممنوعیت هرگونه معامله مستقیم یا غیرمستقیم با نهادهای دولتی یا خصوصی اسرائیلی در زمینه سلاح و فناوریهای نظامی است.
«یولاندا دیاز»، بنیانگذار این طرح اعلام کرده که این ائتلاف در حال همکاری با حزب حاکم سوسیالیست برای مجموعهای از اقدامات است که هدف آن «قطع روابط با رژیم جنایتکار نتانیاهو» و اعلام نخستوزیر و سه وزیر کابینه او به عنوان «عنصر نامطلوب» در اسپانیا است. این وزرا شامل «بنی گانتس»، وزیر جنگ ، «اسموتریچ»، وزیر دارایی و «بن گویر»، وزیر امنیت هستند.