کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۸۶۱۶
تاریخ خبر:

آخرین قیمت دلار، سکه و طلا؛ شبانگاه سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴

آخرین قیمت دلار، سکه و طلا؛ شبانگاه سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴

بهای دلار در بازار امروز تهران با صعود حدود ۳۰۰ تومانی به نرخ ۹۹ هزار و ۶۰۰ تومان رسید.

به گزارش هفت صبح ​امروز ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ بازار طلا و سکه نسبت به روزهای اول هفته با افزایش قیمت ها مواجه شد و بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار به رقم ۸ میلیون و ۸۵۸ رسید.

بهای دلار در بازار امروز تهران با صعود حدود ۳۰۰ تومانی به نرخ ۹۹ هزار و ۶۰۰ تومان رسید.

سرکی در بازار طلا 

هر اونس طلای جهانی به صعود حدود ۴۰ دلاری به رقم ۳ هزار و ۶۸۵ دلار رسید.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در ساعت پایانی معاملات امروز تهران به رقم ۸ میلیون و ۸۵۹ هزار تومان رسید و افزایش حدود ۷۰ هزار تومانی قیمت را تجربه کرد.

بهای سکه چقدر شد؟

هر قطعه سکه امامی در بازار امروز تهران از رقم ۹۱ میلیون و ۲۰۵ هزار تومان به ۹۴ میلیون و ۷۸۵ هزار تومان رسید.

بهای هر قطعه سکه بهار آزادی از نرخ ۸۴ میلیون و ۸۹۵ هزار تومان به نرخ ۸۷ میلیون و ۹۸۵ هزارتومان معامله می شود.

بهای هر قطعه نیم سکه بهار آزادی در ساعت پایانی معاملات امروز با افزایش ۷۰۰ هزار تومانی با رقم ۴۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان خرید و فروش می شود.

هر قطعه ربع سکه بهار آزادی با ۶۰۰ هزار تومان افزایش به نرخ ۲۸ میلیون تومان خرید و فروش می شود.

قیمت سکه گرمی با ۲۰۰ هزار تومان رشد قیمت به ۱۵ میلیون و ۳۰۰ رسید.

 

سایر اخباراقتصادیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۲۸۶۱۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر