کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۷۶۱۴
تاریخ خبر:

خبر مهم برای سهامداران عدالت؛ واریز سود ۱۰ میلیون تومانی برای این افراد

خبر مهم برای سهامداران عدالت؛ واریز سود ۱۰ میلیون تومانی برای این افراد

سود معوقه سهام عدالت با آزادسازی برای یک خانوار چهار تا پنج نفره به میزان ۱۰ میلیون تومان است

به گزارش هفت صبح، در آستانه هفته دولت و همزمان با وعده رئیس‌جمهور درباره «خبر خوش» سهام عدالت، وزیر اقتصاد پرده از جزئیات این خبر خوب برداشت. وعده اصلی، پیگیری پرداخت سود معوقه سال مالی ۱۴۰۲ به سهامداران عدالت است؛ خبری که می‌تواند برای میلیون‌ها خانواده ایرانی در شرایط فعلی اقتصادی، نویدبخش باشد.
 

 

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: آنچه وزیر اقتصاد به عنوان «خبر خوب» سهام عدالت از آن یاد کرده است، عمدتاً معطوف به تسریع و تکمیل پرداخت سود سهام عدالت متعلق به سال مالی ۱۴۰۲ است.
 

بخشی از این سود پیش‌تر پرداخت شده و اکنون تمرکز دولت بر تامین منابع و پرداخت بخش باقی‌مانده آن به سهامداران است. این اقدام، دغدغه فوری بسیاری از دارندگان سهام عدالت را پاسخ خواهد داد.
 

 

تاکید بر پرداخت سود معوقه سهام عدالت
 

محور اصلی «خبر خوب» فعلی، پرداخت سود نقدی معوقه است و نه لزوماً آزادسازی کامل و فوری کل سهام. این سود سالانه، برای یک خانواده ۴-۵ نفره می‌تواند به طور میانگین مبلغی حدود ۱۰ میلیون تومان باشد که در شرایط کنونی اقتصادی، کمک مالی قابل توجهی محسوب می‌شود.
 

آزادسازی سهام عدالت با احتیاط و برنامه‌ریزی
 

در مورد بحث داغ آزادسازی سهام، به ویژه نمادهای شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی که حدود دو سال است متوقف هستند، وزیر اقتصاد و کارشناسان تاکید کردند که هرگونه اقدام در این زمینه مشروط به تامین زیرساخت‌های فنی، مدیریتی و به ویژه منابع کافی برای بازارگردانی است. تجربه ناموفق آزادسازی شتابزده در سال ۱۳۹۹ هشدار جدی برای جلوگیری از تکرار بحران است.

سایر اخباراقتصادیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۱۷۶۱۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر