کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۹۲۰۱
تاریخ خبر:

دستور عارف برای بازگشت قیمت‌ها به قبل از جنگ ۱۲ روزه

دستور عارف برای بازگشت قیمت‌ها به قبل از جنگ ۱۲ روزه

عارف تأکید کرد: مصوبه بازگشت قیمت‌ها به قبل از آغاز جنگ ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است.

به گزارشهفت صبحعارف در جلسه ستاد تنظیم بازار که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دادگستری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور اقتصادی و دارایی و راه و شهرسازی، دبیر هیأت دولت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، اهمیت ارتقاء سرمایه اجتماعی ایجاد شده در جنگ ۱۲ روزه را خاطرنشان کرد و افزود: اگر عده‌ قلیلی بخواهند در شرایط خاص کشور اقلام و کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم را گران‌فروشی کنند قطعا دستگاه‌های نظارتی باید با آنها برخورد قاطعانه و عبرت‌آموز به عمل آورند.

وی تاکید کرد: از طرفی اجازه هم نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند.

عارف در ادامه با تاکید برافزایش نظارت‌ها و برخورد با برخی گران‌فروشی‌ها و احتکار در بازار کالاهای اساسی و خوراکی اظهار کرد: مصوبه جلسه هفته گذشته ستاد تنظیم بازار مبنی بر بازگشت قیمت‌ها به قبل از آغاز جنگ ۱۲ روزه لازم‌الاجراست و همه بخش‌ها از جمله نهادهای مرتبط با دولت موظف به اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار هستند.

وی همچنین با بیان اینکه قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور برای شرایط عادی و نه وضعیت جنگی کشور نوشته شده است، تأکید کرد: شیوه مدیریت اقتصادی کشور در جنگ ۱۲ روزه به عنوان الگو و مبنا قرار گیرد.

در این جلسه همچنین کلیات طرح اولویت‌بندی کالا و خدمات به منظور رصد اقلام از حیث تأمین، توزیع، قیمت و تبیین شرح وظایف دستگاه‌ها بررسی و مصوب شد.

 

برای پیگیری اخباراقتصادیاینجا کلیک کنید.
منبع: گسترش نیوز
کدخبر: ۶۰۹۲۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر