کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۶۷۵۴
تاریخ خبر:

وکیل خانواده خالقی: فعلا خبری از رضایتِ قطعی نیست

وکیل خانواده خالقی: فعلا خبری از رضایتِ قطعی نیست

طبق اعلام وکیل خانواده امیر محمد خالقی پدر آن محروم از حق قصاص گذشت نکرده است و تنها مهلت دو ماهه ای را به قاتل اعطا کرده است.

به گزارش هفت صبح حمیدرضا حاجی اسفندیاری وکیل خانواده امیرمحمد خالقی گفت:  پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند و به استناد قانون (ماده ۶۲ آیین‌نامه نحوه اجرای حدود و قصاص نفس) به نوعی مصالحه بر تاخیر اجرای قصاص کرده و مهلت دو ماهه‌ای را به قاتل فرزندش اعطا نموده‌اند.

همچنین با مطالبه اجرای قصاص قاضی اجرای احکام مکلف است مقدمات اجرای قصاص را فراهم کند.

  هنوز هیچ شرطی از سوی ولی دم و خانواده امیرمحمد خالقی برای گذشت از حق قصاص مطرح نشده، حفظ کردن دو جزء از قرآن توصیه‌ای بود که پدر امیر محمد که خود عالم و عامل به کلام الله است پس از رها کردن طناب دار از گردن احمدرضا به او توصیه کرد.

 

 

تازه‌ترین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۶۷۵۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر