کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۷۸۱۳
تاریخ خبر:

واتس‌اپ و تلگرام محدود شدند

واتس‌اپ و تلگرام محدود شدند

روسیه محدودیت‌هایی برای پیام‌رسان‌های واتس‌اپ و تلگرام وضع کرد و این پلتفرم‌ها را به عدم همکاری در پرونده‌های کلاهبرداری و تروریسم متهم کرد.

به گزارش هفت صبح، مسکو چندین سال است که با پلتفرم‌های فناوری خارجی، بر سر محتوا و عدم ذخیره‌سازی داخلی داده‌ها، اختلاف شدید دارد که پس از آغاز جنگ اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ تشدید شد. منتقدان می‌گویند روسیه در تلاش است تا کنترل خود را بر فضای اینترنت کشور گسترش دهد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، با توسعه یک برنامه پیام‌رسان تحت حمایت دولت که با خدمات دولتی ادغام شده، موافقت کرده است، زیرا مسکو به دنبال ایجاد حاکمیت دیجیتال و ترویج خدمات داخلی و کاهش وابستگی به پلتفرم‌های خارجی است.

طبق گزارش خبرگزاری اینترفکس، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات (روسکومنادزور) اعلام کرد به منظور مقابله با مجرمان، اقداماتی برای محدود کردن نسبی تماس‌ها در این پیام‌رسان‌های خارجی در حال انجام است. هیچ محدودیت دیگری بر عملکرد آنها اعمال نشده است. وزارت توسعه دیجیتال روسیه هم اعلام کرد: دسترسی به تماس‌ها در پیام‌رسان‌های خارجی پس از شروع رعایت قوانین روسیه توسط آنها، دوباره برقرار خواهد شد.

رویترز گزارش داد تماس‌های صوتی در تلگرام از ۱۱ اوت (۲۰ مرداد) دشوار شده و تماس‌های واتس‌اپ غیرممکن شده است.

وزارت توسعه دیجیتال روسیه اعلام کرد تلگرام و واتس‌اپ درخواست‌های مکرر برای اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از استفاده از پلتفرم‌هایشان برای فعالیت‌هایی مانند کلاهبرداری و تروریسم را نادیده گرفته‌اند.

آنتون گورلکین، معاون رئیس کمیته فناوری اطلاعات مجلس سفلی پارلمان، اظهار کرد که این پلتفرم‌ها باید در روسیه نهادهای قانونی خود را باز کنند و به عنوان بخشی از رعایت قوانین روسیه برای لغو اقدامات مسدودسازی، با روسکومنادزور و نیروی انتظامی همکاری کنند.

شرکت متا در سال ۲۰۲۲، توسط مسکو به عنوان یک سازمان افراطی برچسب‌گذاری شد، اما واتس‌اپ که به طور گسترده در روسیه استفاده می‌شود، اجازه ماندن یافت. این پیام‌رسان به دلیل عدم حذف اطلاعات ممنوعه توسط روسیه، مجازات‌هایی دریافت کرده است.

گورلکین ماه گذشته گفت که واتس‌اپ باید برای خروج از بازار  روسیه آماده شود. یکی دیگر از قانونگذاران روسیه، حضور واتس‌اپ در این کشور را نقض امنیت ملی توصیف کرد.

بر اساس گزارش روزنامه گاردین، منتقدان نگرانی خود را در مورد اینکه برنامه پیام‌رسان جدید تحت حمایت دولت روسیه ممکن است فعالیت‌های کاربران خود را ردیابی کند، ابراز کرده‌اند و گفته‌اند که روسیه می‌تواند سرعت واتس‌اپ را کاهش دهد تا کاربران را به سمت پلتفرم جدید سوق دهد.

 

سایر اخباراجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.
منبع: اقتصادآنلاین
کدخبر: ۶۱۷۸۱۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر