کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۳۸۶۲
تاریخ خبر:

فقط نیمی از شعب بانکی تهران فردا و پس‌فردا باز است

فقط نیمی از شعب بانکی تهران فردا و پس‌فردا باز است

بر اساس اطلاعیه‌ شورای هماهنگی بانک‌ها، ۵۰ درصد شعب بانک‌های استان تهران در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (سوم و چهارم تیرماه) دایر است.

به گزارش هفت صبح، شورای هماهنگی بانک‌ها طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری تهران و هماهنگی‌های به عمل آمده، در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (سوم و چهارم تیرماه ۱۴۰۴)، ۵۰ درصد شعب بانک‌های استان تهران (عضو این شورا) که اسامی آنها در وبسایت اطلاع رسانی هر بانک اعلام می‌شود، به همراه واحدهای فنی و پشتیبان ستادی، از ساعت ٨ الی ۱۲ به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر است.

همچنین، نحوه فعالیت بانک‌ها در سایر استان‌ها بنا به تصمیم استانداری‌های متبوع است و از مشتریان بانک‌ها انتظار می‌رود، حتی‌المقدور از خدمات غیر حضوری و برخط بانک‌ها استفاده کنند.

 

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۳۸۶۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر