کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۳۸۱۳
تاریخ خبر:

مدارس این استان ها به علت طوفان گرد و خاک تعطیل شد

مدارس این استان ها به علت طوفان گرد و خاک تعطیل شد

با صدور هشدار نارنجی هواشناسی و ورود توده گردوخاک، امتحانات مدارس در چند شهر کشور لغو شد، هرچند آزمون‌های نهایی پایه نهم و دهم طبق برنامه برگزار می‌شوند.گرد و

تعطیلی امتحانات مدارس خوزستان به دلیل طوفان گرد و خاک

در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی خوزستان مبنی بر وقوع گردوخاک و طوفان تندری در نیمه غربی استان، کارگروه اضطرار آلودگی هوا از لغو امتحانات مدارس در ۱۱ شهر خبر داد. امتحانات نهایی پایه نهم و دهم برگزار خواهد شد.

 
تعطیلی امتحانات مدارس خوزستان به دلیل طوفان گرد و خاک
 

کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به دلیل ورود توده گردوخاک با منشأ خارجی و وقوع ناپایداری‌های شدید جوی در برخی نقاط استان، تمامی امتحانات مدارس در تاریخ دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ لغو می‌شود.

 

این تصمیم با بررسی دقیق شرایط جوی و میزان آلودگی محتمل در جلسه کارگروه استانی اتخاذ شد و شامل شهرهای اهواز، حمیدیه، کارون، باوی، شوش، کرخه، هویزه، دشت آزادگان، شادگان، آبادان و خرمشهر خواهد بود.

بر اساس این اطلاعیه، تنها امتحانات هماهنگ نهایی پایه‌های نهم و دهم طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود و تغییری در آن ایجاد نشده است.

امتحانات داخلی سایر پایه‌ها در مناطق ذکر شده لغو و برگزاری آن به تصمیم مدیران مدارس و اعلام برنامه‌ریزی جدید منوط خواهد بود

تازه‌ترین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۵۹۳۸۱۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر