کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۸۳۶۰
تاریخ خبر:

خفت گیری یک دانشجو در نزدیکی خوابگاه دختران دانشگاه شهید بهشتی!

خفت گیری یک دانشجو در نزدیکی خوابگاه دختران دانشگاه شهید بهشتی!

پس از گذشت بیش از ۲ ماه از قتل دانشجوی دانشگاه تهران، تاریکی و کمبود امنیت این‌بار قربانی‌اش را در دانشگاه شهید بهشتی یافت، یکی از دختران دانشجوی این دانشگاه هدف حمله و سرقت اراذل و اوباش قرار گرفت.

پس از گذشت بیش از 2 ماه از قتل دانشجوی دانشگاه تهران امیرمحمد خالقی در سایه تاریکی و عدم امنیت محیط اطراف خوابگاه، اینبار دختر دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی ۵۰ متر مانده به درب خوابگاه هدف حمله و سرقت اراذل و اوباش  قرار گرفت، در این حادثه دوربین دانشجو به سرقت رفته و وی از نظر روحی دچار آسیب‌های قابل توجهی شد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی سیدمحمود آقامیری تاکید دارد که هرچند خوشبختانه این حادثه به‌خیر گذشته است اما این مسیر همچنان برای تردد دانشجویان خطرناک است و احتمال اتفاقات بعدی هم وجود دارد.

وی ورود نیروی انتطامی برای حل این بحران را ضروری می‌داند و تاکید دارد که بدون ورود آنها و تنها با اقدامات دانشگاه این بحران حل نمی‌شود.

به گفته آقامیری، دانشگاه برای حل این بحران نیازمند همراهی نهادهای امنیتی و اجتماعی و البته فرهنگ‌سازی عمومی است. نباید اجازه دهیم چنین اتفاقاتی باعث نگرانی گسترده در جامعه شود. اقداماتی مانند اختصاص سرویس و بهبود وضعیت روشنایی در دستور کار دانشگاه قرار گرفته اما سارق همیشه نقطه‌ای را هدف می‌گیرد که از دید ما پنهان مانده است.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی گلایه می‌کند که ما بارها خواستار رفع مشکلاتی مانند روشنایی و نصب دوربین در این محدوده شدیم، اما وقتی اقدامی انجام نشد، تصمیم گرفتیم از داخل دانشگاه برای حل مشکل وارد عمل شویم.


 

 

کدخبر: ۵۸۸۳۶۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر