کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۷۷۳۹
تاریخ خبر:

برف به لاریجان آمل بازگشت

برف به لاریجان آمل بازگشت

بارش برف در روزهای پایانی فروردین، چهره لاریجان آمل را دوباره زمستانی کرد.

بارش برف در روزهای پایانی ماه فروردین در بخش کوهستانی لاریجان شهرستان آمل چهره زمستانی به این منطقه بخشید.
بارش برف در بخش لاریجان از ظهر امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین شروع و به تدریج شدت آن بیشتر و باعث لغزنده شدن سطح جاده هراز در ورودی حوزه استحفاظی مازندران شد.
محمد روانگرد، معاون راهداری هراز، گفت: عوامل اداره راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در طول مسیر جاده هراز حدفاصل گردنه امامزاده هاشم(ع) تا بعد از روستای پلور و مسیرهای پایین دست حضور دارند و مشغول برف روبی و نمک پاشی سطح جاده هستند.
وی در عین حال از رانندگان عبوری از جاده هراز درخواست کرد، به علت لغزنده شدن سطح جاده در پی بارش برف، با سرعت مطمئنه حرکت کنند.
معاون هواشناسی مازندران هم در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید، نسبت به وقوع بارش‌های رگباری، کاهش محسوس دما همراه با برف و وزش باد شدید در سطح استان هشدار داد.
احمد اسدی اظهار کرد: از پنجشنبه شاهد نفوذ سامانه‌ای ناپایدار به استان خواهیم بود که پیامد آن، بارندگی متناوب، رعدوبرق، کاهش دما و در برخی مناطق، احتمال آب‌گرفتگی معابر خواهد بود.
وی افزود: این سامانه تا جمعه در مازندران فعال خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود شدت بارش‌ها در مناطق غربی و مرکزی استان بیشتر باشد. همچنین دمای هوا بین ۵ تا ۱۰ درجه کاهش خواهد یافت.

 

منبع: مهر
کدخبر: ۵۸۷۷۳۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر