کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۸۸۱۲
تاریخ خبر:

آسپرین را به عنوان ماسک پوست استفاده نکنید

 آسپرین را به عنوان ماسک پوست استفاده نکنید

سرپرست دفتر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به تبلیغات نادرست درباره استفاده موضعی از قرص آسپرین هشدار داد.

به گزارش هفت صبح و به نقل از تسنیم، نازیلا یوسفی، سرپرست دفتر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو درباره انتشار تبلیغات گسترده در فضای مجازی مبنی بر استفاده از قرص آسپرین به عنوان ماسک خانگی گفت: استفاده از این دارو به صورت موضعی نه تنها هیچ پایه علمی ندارد، بلکه ممکن است باعث خشکی شدید، قرمزی، التهاب و حتی سوختگی شیمیایی پوست شود.

وی با اشاره به این که آسپرین یک داروی خوراکی است که برای کاهش التهاب، تسکین درد و پیشگیری از لخته شدن خون تولید شده، افزود: این دارو هیچ‌گونه مجوزی برای استفاده روی پوست ندارد و ایمنی و اثربخشی آن در این زمینه تأیید نشده است.

وی درباره شباهت شیمیایی "آسپرین" با "سالیسیلیک اسید" که در محصولات مراقبت از پوست به کار می‌رود، توضیح داد: با وجود برخی شباهت‌های ساختاری، این دو ترکیب عملکرد متفاوتی دارند. سالیسیلیک اسید به عنوان یک عامل لایه بردار مجاز در فرآورده‌های پوستی استفاده می‌شود، در حالی که آسپرین فاقد تعادل اسیدی مناسب برای پوست است و می‌تواند سد محافظتی آن را تضعیف کند.

سرپرست دفتر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت با تأکید بر لزوم استفاده از محصولات تأییدشده گفت: بهترین روش برای مراقبت از پوست، استفاده از فرآورده‌های دارای مجوز و استانداردهای لازم است. توصیه می‌شود افراد پیش از استفاده از هرگونه محصول پوستی با متخصصان مشورت کنند تا از بروز آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود.

 

کدخبر: ۵۷۸۸۱۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر