کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۷۹۶۲
تاریخ خبر:

کاهش حجم آب سدها نسبت به پارسال

کاهش حجم آب سدها نسبت به پارسال

حجم آب سده های کشور نسبت به پارسال 5 درصد کاهش یافته

سخنگوی صنعت آب، بزرگ زاده، با اشاره به پر شدگی ۴۳ درصدی سد‌های کشور گفت:ورودی اب به مخازن سد‌ها به ۸ میلیارد متر مکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشتته ۲۹ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: حجم آب سد‌های استان‌های مازندران، خراسان رضوی، اذربایجان شرقی، اذربایجان غربی، هرمزگان، گیلان و سیستان و بلوچستان، کاهش بیش از ۳۰ درصد‌ی داشتند.

وی بیان کرد: در استان‌های تهران، اراک و بندرعباس باید مدیریت مصرف داشته باشیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به سرما و بارندگی‌های اخیر در کشور گفت: علیرغم سرما هنوز وضعیت منایع ابی کشور مناسب نیست و برخی از استان‌های کشور همچون هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کهکیلویه و بویر احمد، کاهش بیش از ۶۰ درصدی بارندگی نسبت به میانگین بلند مدت داشتند.

بزرگ زاده با تاکیدبر اینکه حجم بارش‌ها باعث رفع نگرانی از کمبود آب نمی‌شود گفت: از ۴ تا ۷ اسفند تا ۳ دهم بارندگی داشتیم یعنی کمتر از ۱.۴ درصد سهم بارش سالانه، را از بارش‌ها گرفتیم.

 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو
کدخبر: ۵۷۷۹۶۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر