کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۶۸۵۲
تاریخ خبر:

آزادسازی ۶ هکتار اراضی ملی در آذربایجان شرقی

آزادسازی ۶ هکتار اراضی ملی در آذربایجان شرقی

دادستان آذربایجان شرقی از رفع تصرف ۶ هکتار از اراضی ملی در بخش باسمنج و روستای اسپیران خبر داد. این اقدام در راستای مقابله با زمین‌خواری و حفاظت از منابع طبیعی انجام شده است.

آذربایجان شرقی دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان شرقی از آزادسازی ۶ هکتار از اراضی تصرفی که توسط اشخاص سودجو و فرصت‌طلب دخل و تصرف و حصارکشی شده خبر داد.

 

محبوب علیلو با اعلام این خبر گفت: در راستای حفاظت و صیانت از عرصه‌های منابع طبیعی و جلوگیری از تضییع حقوق عامه و ممانعت از دست‌اندازی زمین‌خواران به اراضی ملی، ۶ هکتار از تصرفات غیرقانونی در باسمنج و روستای اسپیران بخش مرکزی رفع تصرف شد.

 

وی با تاکید بر این اصل که تغییر کاربری اراضی تخریب محیط زیست و نیز سبب تهدید امنیت غذایی آحاد جامعه را به دنبال دارد اظهار کرد: دستگاه قضایی بدون هیچ مماشات و اغماضی و با قاطعیت با عوامل سودجو برخورد خواهد کرد.

 

به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان آذربایجان شرقی وی تصریح کرد: در اجرای تکلیف قانونی دستگاه مربوطه، ۶ هکتار از اراضی واقع در بخش باسمنج و روستای اسپیران بخش مرکزی، در راستای حفظ منافع عامه مردم توسط نماینده این مرجع قضایی در سه ماهه سوم سال جاری رفع تصرف شد.

سایر اخباراجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.
منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۷۶۸۵۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر