کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۳۴۵۸
تاریخ خبر:

تهیه کننده ماهی در قلاب: از تمام یتیم‌خانه‌های تاجیکستان تست گرفتیم تا دلیر را پیدا کردیم

امیر تاجیک، تهیه‌کننده فیلم سینمایی «ماهی در قلاب»، با حضور در استودیو شبکه خبر درباره فرآیند انتخاب بازیگر نقش اصلی این اثر فاخر صحبت کرد.

به گزارش هفت صبح، به گفته تاجیک، گروه تولید این فیلم برای انتخاب بازیگر نقش «دلیر» ـ پسربچه یتیمی که محور داستان را شکل می‌دهد ـ به چندین یتیم‌خانه در شهرهای مختلف سر زدند و در نهایت «عبدالله عبدالرحیم‌زاده» از میان ۱۸۲۵ نوجوان برگزیده شد تا نقش محوری این فیلم را ایفا کند.

وی ادامه داد: فیلم دقیقا شبیه زندگی این پسر بچه است و این بازیگر در حقیقت زندگی خودش را بازی می‌کند.

ماهی در قلاب، محصول مشترک ایران و تاجیکستان، داستان کودکی است که چشم انتظار دیدن مادرش است.

تصویربرداری این فیلم در مناظر بکر و طبیعی تاجیکستان انجام گرفته و انتخاب زبان فارسی به‌عنوان زبان اصلی اثر، هویتی مشترک میان ایران و تاجیکستان رقم زده است.

تماشاگران باور دارند که این فیلم می‌تواند در جشنواره‌های بین‌المللی نیز بدرخشد و نام سینمای فارسی‌زبانان را بلندآوازه‌تر کند. اگر چنین شود، این تنها کامیابی هنری نخواهد بود، بلکه پیروزی فرهنگی برای همه فارسی زبانان به‌شمار خواهد رفت.

 

کدخبر: ۶۳۳۴۵۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر