قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 8 تیر 1405 پس از پشت سر گذاشتن 48 ساعت طوفانی به دنبال آرامش در بازار است. انتشار برخی اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا قیمت ها را اندکی نزولی کرد. 

به گزارش هفت صبح قیمت طلا شب گذشته با افزایش تنش‌ها میان ایران و آمریکا نیمه کانال 17 میلیون را هم رد کرد و به بالای 17 میلیون و 700 هزار تومان رسید. 

با این حال انتشار اخباری از مذاکرات ایران و آمریکا قیمت طلا و دلار را نزولی کرد. 

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی معتقدند اگر دلار بتواند جایگاه خود را در کریدور ۱۷۰ هزار تومانی حفظ کند یا به روند صعودی ادامه دهد، بازار طلا نیز از این رشد حمایت خواهد گرفت و احتمال ثبت قیمت‌های بالاتر در سکه امامی و طلای ۱۸ عیار افزایش می‌یابد.

تحلیلگران بازار طلا می‌گویند عبور اونس جهانی از محدوده ۴۱۰۰ دلاری در زمان بازگشایی بازارهای جهانی نیز می‌تواند به تقویت روند صعودی بازار داخلی کمک کند. در این سناریو، سکه امامی شانس تثبیت در کانال ۱۷۲ میلیون تومانی و حرکت به سمت محدوده‌های بالاتر را خواهد داشت و طلای ۱۸ عیار نیز می‌تواند در کانال ۱۷ میلیون تومانی به مسیر افزایشی خود ادامه دهد.

در مقابل، اگر قیمت دلار پس از رشدهای دو روز اخیر وارد فاز اصلاح شود یا از شدت تنش‌های سیاسی کاسته شود، احتمال دارد بخشی از رشد بازار طلا تخلیه شود. با این حال، فعالان بازار معتقدند تا زمانی که دلار در محدوده‌های بالای ۱۷۰ هزار تومان معامله می‌شود، اصلاح قیمت‌ها در بازار طلا عمیق نخواهد بود و بیشتر در حد نوسان‌های کوتاه‌مدت باقی می‌ماند.