سازمان تأمین اجتماعی پیش‌تر اعلام کرده بود که زمان پرداخت مابه‌التفاوت افزایش سالیانه و مرحله سوم متناسب‌سازی مربوط به فروردین و اردیبهشت، بعداً از طریق روابط عمومی این سازمان اطلاع‌رسانی خواهد شد. بنابراین هرگونه خبر درباره اولویت‌بندی قطعی، پرداخت مرحله‌ای بر اساس گروه‌های خاص یا واریز زودتر برای برخی بازنشستگان، تا زمانی که از سوی سازمان تأمین اجتماعی تأیید نشود، رسمی و قابل اتکا نیست.

با این حال، در صورت تصمیم سازمان برای پرداخت مرحله‌ای، احتمال دارد نوعی نوبت‌بندی اجرایی برای مدیریت پرداخت‌ها اعمال شود؛ مشابه آنچه در برخی پرداخت‌های ماهانه بر اساس حروف الفبا یا زمان‌بندی بانکی انجام می‌شود. اما این نوبت‌بندی احتمالی با «اولویت‌بندی رسمی» تفاوت دارد و به معنای حذف یا محروم شدن گروهی از بازنشستگان از دریافت معوقات نیست.

حسابداری سریع و بدون خطا! 💯

  • نرم‌افزار حسابداری همه‌کاره (از فروش تا حقوق و دستمزد)
  • 🏚️اقامت رایگان برای مراسم تشییع🖤
  • 150+ میلیون درامدماهانه از فروش بیمه در ازکی سلر

بر این اساس، اصل مابه‌التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت برای مشمولان محفوظ است، اما زمان پرداخت و شیوه اجرای آن هنوز به اطلاعیه رسمی بعدی سازمان تأمین اجتماعی وابسته است.

بازنشستگان باید اخبار مربوط به این موضوع را فقط از سایت رسمی تأمین اجتماعی، سامانه خدمات غیرحضوری و اطلاعیه‌های روابط عمومی سازمان پیگیری کنند و به خبرهای بدون منبع درباره اولویت‌بندی یا ثبت‌نام جداگانه برای دریافت معوقات اعتماد نکنند.