هفت صبح، مرتضی کلیلی | پروفایل امروزمان را به نانسی عجرم خواننده برازنده لبنانی اختصاص دادیم؛ نانسی که مجله فوربس به او لقب «تأثیرگذارترین هنرمند خاورمیانه» داد... خب لازم به یادآوری نیست که بگویم از طرفداران موسیقی عربی هستم و تعلق خاطر زیادی به جهان عرب دارم؛ بگذریم... به این خاطر که سازندگان نسخه دوم سینمایی‌‌ انیمیشن ایرانی پسر دلفینی تصمیم گرفتند برای اکران خارجی و حضور در بازار کشورهای حوزه خلیج فارس، همکاری متفاوتی را رقم بزنند و این‌بار سراغ نانسی عجرم ‌‌ستاره موسیقی عرب ‌‌بروند. ‌ ‌اجرای نانسی عجرم در این انیمیشن ‌که طرفداران خاص خود را در دنیای عرب و حتی ایران دارد، ‌انتظار برای اکران آن را دوچندان کرده.‌

این همکاری ظاهرا در آستانه اکران این انیمیشن در ‌منطقه منا ‌‌نهایی شده و قرار است در مراسم اکران ویژه در جده در عربستان رونمایی شود‌. این در حالی است که‌ شروین حاجی‌پور پیش‌تر ‌‌تیتراژ و دو قطعه موزیکال نسخه ایرانی این انیمیشن را خوانده بود.‌‌ از‌جمله صداپیشگان «پسر دلفینی ۲» می‌توان به ناهید امیریان، حامد عزیزی، مریم جلینی، ثریا قاسمی، شراره حضرتی، ارسلان جولایی، ژرژ پطروسی، تورج نصر  اشاره کرد. ‌پسر دلفینی2‌ که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم پویانمایی ‌شد. 

 

هیجان برای شنیدن نسخه کامل


نانسی عجرم آهنگ تم را اجرا می‌کند که مضامین عشق و وفاداری را منعکس می‌کند. این احساسات از طریق اشعار تأثیرگذار آن برجسته شده‌اند: «ما روز دیگری جز یکدیگر نداریم» که کاملا با فضا و پیام داستان هماهنگ است. ‌‌این فیلم با بازی بیومی فواد و یوسف صالح قرار است از پنجشنبه ۸ ژانویه ۲۰۲۶ در سینماها اکران شود.

 

کمی درباره نانسی؛ از او چه می‌دانیم؟


نانسی نبیل عجرم ‌سال 1983 (1362 شمسی) در روستای سهیله ‌‌استان جبل لبنان به دنیا آمد. خانم عجرم در محله اشرفیه بیروت بزرگ شد. او از کودکی شروع به خواندن کرد و در‌‌ ۱۲‌سالگی در برنامه «ستارگان آینده» شرکت ‌‌و در بخش «طرب» مدال طلا گرفت. نانسی با نزدیک به 41میلیون فالوئر به عنوان یکی از پرفالوئرترین و تأثیرگذارترین هنرمندان عرب در رسانه‌های اجتماعی شناخته می‌شود.

 

ازدواج و عشق عمیق به خانواده


نانسی از سال ۲۰۰۸ با فادی الهاشم‌ دندانپزشک‌ ازدواج کرده و صاحب سه دختر به نام‌های میلا، الا و لیا است. او به خاطر عشق عمیقش به خانواده‌ و تعهدش به ایجاد تعادل بین زندگی شخصی و حرفه‌ای‌اش شناخته می‌شود‌.


رازهایی از زندگی نانسی ‌


چند وقت پیش که ‌‌برنامه «با مونا الشذلی» را می‌دیدم،‌ ‌‌این ستاره لبنانی ‌‌رازهایی از زندگی شخصی‌اش ‌را فاش ‌‌و با صراحت با مخاطبانش صحبت کرد؛ حرف‌های کمتر شنیده شده از حواشی زندگی‌اش؛ بین هنر و خانواده، از دوران کودکی‌اش روی صحنه تا رسیدن به دهه چهارم زندگی‌اش... 42 سالگی او که مظهر قدرت و آرامش است... نانسی که ‌‌هرگز عشق خود به مصر را پنهان نکرده‌‌‌‌... «من عاشق دیدن مصر و بازدید از مکان‌هایی هستم که رویای آنها را در‌سر دارم، مانند اهرام...»

 

 8 سالگی و چالش‌های مدرسه


نانسی در 8سالگی، زمانی که پدرش اصرار داشت استعدادهای هنری او را پرورش دهد، شروع به کار ‌‌‌‌کرد. این اتفاق گاهی اوقات منجر به درگیری با مدیران مدرسه بر‌سر بنرهای تبلیغاتی برای کنسرت‌هایش و فشارهای آموزش فشرده می‌شد. ‌

 

بین مادر بودن و هنر‌


نانسی درباره روز پرمشغله‌اش، مدیریت مسئولیت‌هایش به عنوان مادر سه دختر و همسر با تعهدات هنری‌اش و مخاطبانی که دوست‌شان دارد، صحبت کرد. او گفت‌ حفظ تعادل آسان نیست‌ اما انتخابی است که از آن عقب‌نشینی نخواهد کرد.‌‌او گفت: «وقت من بسیار محدود است‌ اما همیشه سعی می‌کنم بهترین‌ها را به خانواده و طرفدارانم بدهم... و در عین حال، از هر لحظه کارم و با خانواده‌ام لذت می‌برم.» نانسی که به خاطر به دنیا آوردن سه دختر و علاقه زیادش به دختران، لقب «مادر دختران» را به او داده‌اند.
‌‌

 

نقطه عطف‌‌ کارنامه نانسی


نانسی اولین آلبوم خود را با نام «مهتجلک» (به تو نیاز دارم) ‌‌در سال ۱۹۹۸ منتشر کرد و پس از آن در سال ۲۰۰۱ آلبوم «شیل عیونک عنی» (چشم از من بردار) مورد توجه قرار گرفت. با این حال، موفقیت واقعی او در سال ۲۰۰۳ با آلبوم «یا سلام» (چه عالی) و آهنگ «اخصمک آه» (بله، با تو دعوا می‌کنم) رقم خورد که نقطه عطفی در حرفه او بود‌. خب جا برای اسم بردن از آهنگ‌های پرطرفدار بعدی‌اش کم است.

 

  سبک‌های موسیقی نانسی ‌


‌‌پرفروش‌ترین هنرمند عرب، سه جایزه جهانی موسیقی را در کارنامه دارد. نانسی به دلیل توانایی‌اش در ترکیب موسیقی پاپ عربی با ریتم‌های شرقی به عنوان «ملکه موسیقی پاپ عربی» شناخته می‌شود. آهنگ‌های او از عاشقانه‌هایی مانند «احساس جدید» و «عم بتعلق فیک» گرفته تا ریتمیک مانند «یا طبطب» (این یکی در ایران خیلی طرفدار دارد) و «ما تیجی هنا» و میهن‌پرستانه مانند «سلامت» و «بیروت» را شامل می‌شود. او همچنین آلبوم‌هایی را به‌طور خاص برای کودکان منتشر کرد، مانند «شخبت شخابیت» در سال 2007 و «سوپر نانسی» در سال 2012.