کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۷۹۰۴۵
تاریخ خبر:

جزئیات جالب از پزشکان‌ ایرانی ‌ایالت کالیفرنیا

جزئیات جالب از پزشکان‌ ایرانی ‌ایالت کالیفرنیا

روزنامه هفت صبح، نگین باقری| فقط در شهر سن‌دیگو به همراه همه شهرهای حومه آن ۲۳۸ پزشک متخصص ایرانی مسلط به زبان فارسی وجود دارد. پزشکانی که مشخص نیست چه تعداد از آنها در ایران به دنیا آمده و چند نفر نسل دوم مهاجران ایرانی متولد شده آمریکا هستند اما ویژگی مشترک آنها این است که این ساکنان این شهرستان ۳ میلیون نفری می‌توانند فارسی صحبت کنند.

بررسی‌های روزنامه هفت صبح درباره پزشکان این شهر از ایالت کالیفرنیا اطلاعات جالب دیگری هم دارد. برای مثال پزشکان فارسی‌زبان در سن‌دیگو بیشتر رشته دندان پزشکی، خانواده (۱۸ نفر) و بعد از آن ارتوپدی را انتخاب کرده‌اند ( مجموع ارتوپدی و فیزیکی مجموعا ۱۳ نفر). تخصص پزشکی خانواده به طور کلی یکی از رشته‌های پرطرفدار پزشکان فارسی زبان در آمریکاست.

برای مثال بر اساس محاسبات هفت صبح حدود ۵۰ ایرانی در لس آنجلس با این تخصص در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های این شهرستان فعال هستند. در روزهای گذشته بارها به موضوع مهاجرت پزشکان پرداخته شده اما اینطور که جمعیت‌شناسان و مراکز رصد مهاجرت هفته پیش به روزنامه هفت صبح اطلاع دادند، آمار مشخصی از تعداد پزشکان ایرانی مهاجر وجود ندارد. برای تخمین این عدد، با کمک سایت‌های رتبه‌بندی پزشکان به نام‌های health.usnews، scripps و healthgrades به تصویری از وضعیت پزشکان مهاجر رسیدیم که جزئیات آن را در ادامه می‌توانید بخوانید.

ماجرا از توئیت یک پزشک ایرانی شروع شد که نوشته بود «توی شهر سن‌د‌یگو در جنوب کالیفرنیا، اگه پنج تا جراح خوب ستون فقرات باشه، چهارتاش ایرانین که دو تاشون هم برادرند. اینو من نمی‌گم؛ مریض‌های آمریکایی می‌گن.» سن‌دیگو یکی از شهرهای ایالت کالیفرنیاست که به گفته ایرانیان ساکن این شهر دو جراح معروف ارتوپدی و ستون فقرات به نام‌های کامشاد و رامین رئیس‌زاده در همین شهر هستند که با همدیگر برادرند. فکر می‌کنید ارتوپدهای ایرانی سن‌دیگو فقط شامل همین تعداد می‌شود؟ نه. در این شهر نام ۸ پزشک ایرانی جراح ارتوپد دیده می‌شود.

در سن دیگو، به ازای حدود هر دو مرد فارسی زبان پزشک، یک پزشک زن با همین مشخصات وجود دارد. در ادامه رزومه ۸ جراح فارسی زبان ساکن این شهرستان آمده است:

بهروز اکبرنیا: این پزشک ۸۰ ساله مسن‌ترین ایرانی ارتوپد سن‌دیگو است که در سایت healthgrade پنج ستاره دارد. تحصیلات پزشکی عمومی خودش را در دانشگاه تهران خوانده و بعد برای تخصص راهی آمریکا شده. از او ۱۸۱ مقاله به زبان انگلیسی در ژورنال‌های معتبر منتشر شده.

رامین باقری: مدارک رامین باقری نشان می‌دهد که سال ۲۰۰۲ برای تحصیل در دانشگاه جرج واشنگتن وارد آمریکا شده است.

رابرت افرا: رابرت افرا از پزشکان ۵۰ ساله این شهر است که تحصیلات پزشکی عمومی‌اش را سال ۱۹۹۹ در دانشگاه کالیفرنیا به پایان رسانده و تخصصش را سال ۲۰۰۶ از دانشگاه بوستون دریافت کرده است.

رامین رئیس‌زاده: این پزشک و جراح ارتوپد ۵۲ ساله تحصیلات پزشکی عمومی خودش را سال ۱۹۹۸ به پایان رسانده و سال ۲۰۰۷ وارد برد تخصصی جراحان ارتوپد آمریکا شده است. رامین رئیس‌زاده یکی از پزشکان معروف با ۳٫۳ ستاره است که بازخوردهای مثبت زیادی در سایت healthgrade داشته.

کامشاد رئیس‌زاده: برادر رامین رئیس‌زاده، پزشک ۵۷ ساله، سال ۱۹۸۶ وارد آمریکا شده و تحصیلات عمومی خود را در دانشکده پزشکی دانشگاه سن فرانسیسکو شروع کرده است. او موسس بنیاد بشردوستانه ستون فقرات یک موسسه خیریه است که افراد نیازمند را به صورت رایگان درمان می‌کند و فعالیت‌های تحقیقی در زمینه رشته خود دارد. او در سایت healthgrade چهار ستاره دارد که جزو امتیازهای بالا محسوب می‌شود.

پیام معزز: این پزشک به جز فارسی و انگلیسی، اسپانیایی هم حرف می زند. شهرت او به این است که برای اولین بار در آمریکا از نسل دوم پلتفرم جراحی ستون فقرات رباتیکی استفاده کرده است.

نوشین شعاعی: او تخصص خود در این رشته را در سال ۲۰۰۶ به پایان رسانده و سال ۲۰۱۹ عضو بورد پا و قوزک و جراحی پا آمریکا شده است.

بهرام مقدم: مقدم هم از پزشکان ستاره‌دار سایت‌های رتبه بندی پزشکان آمریکایی است. او هم سال ۲۰۱۹ عضور بورد قوزک پا و پا شده.

برای پیگیری اخبارکاربران ویژه - اجتماعیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۷۹۰۴۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر