به گزارش هفت‌صبح ورزشی، چارلز اولیویرا، اسطوره برزیلی هنرهای رزمی ترکیبی  ام ام ای، پس از بازگشت پیروزمندانه‌اش به رینگ در ریو دو ژانیرو در روز شنبه، به دلیل نوع جشن گرفتنش حین در دست گرفتن پسر شیرخوارش دومنیک با یک دست در میان رینگ، جنجال به پا کرد. اولیویرا در راند دوم و پس از گذشت تنها ۱۰ دقیقه، حریف خود ماتئوش گامروت را تسلیم کرد تا اولین مبارزه خود را پس از شکست مقابل ایلیا توپوریا در جولای گذشته، با پیروزی به پایان برساند.

564580345_18075108173138900_3937556222863694787_n

اولیویرا ملقب به "دو برونکس"، پس از مبارزه خواستار رویارویی با مکس هالووی شد و سپس با پسر و خانواده‌اش در وسط رینگ به جشن و پایکوبی پرداخت.برخی از تماشاگران، بالا بردن کودک با یک دست را عملی غیرمسئولانه دانستند، در حالی که برخی دیگر این صحنه را دوست داشتند زیرا شبیه صحنه معروف فیلم شیرشاه بود. یکی از کاربران نوشت: «پدر راه را برای دومینیک هموار کرد و شاید در آینده او را جانشین پدرش در همین رینگ ببینیم.»اولیویرا با شکست دادن حریف لهستانی خود گامروت، رکورد شکست‌ناپذیری خود در برزیل را به عدد ۷ رساند. هالووی به سرعت و تنها چند دقیقه پس از مبارزه، به دعوت اولیویرا پاسخ داد و این کشتی‌گیر که از ماه جولای مصدوم شده است، گفت: «فریاد را شنیدم، مبارزه هیجان‌انگیزی خواهد بود زیرا هر دوی ما تاریخ بزرگی داریم. او گفته بود مصدومیتش دلیل شکست قبلی بوده و حالا فکر می‌کنم می‌توانم از این بابت مطمئن شوم. دستم بهتر می‌شود و فقط منتظر مجوز کادر پزشکی هستم.»

اولیویرا با پیروزی روز شنبه، با تنها ۳ پیروزی اختلاف از جیم میلر صدرنشین، به جایگاه دوم لیست بهترین مبارزتاریخ هنرهای رزمی ترکیبی صعود کرد.

560354747_842788741635368_6513744202512323288_n

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.