به گزارش هفت صبح ورزشی، موسی جنپو، مهاجم ملی‌پوش مالی و یکی از چهره‌های سرشناس فوتبال آفریقا، در آستانه پوشیدن پیراهن استقلال قرار دارد. رسانه مالیایی JRi Sport امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که باشگاه استاندارد لیژ بلژیک با انتقال این بازیکن به استقلال به‌صورت رایگان موافقت کرده و هیچ مبلغی بابت این جدایی دریافت نخواهد کرد.

جنپو در فصل گذشته به‌طور قرضی برای آنتالیا اسپور ترکیه بازی کرد و در ۲۳ دیدار رسمی، موفق شد ۲ گل به ثمر برساند. این وینگر سرعتی همچنین سابقه ۳۳ بازی ملی با تیم مالی و ۳ گل زده در کارنامه دارد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که ستاره ۲۸ ساله آفریقایی با آبی‌های پایتخت بر سر قراردادی سه‌ساله به توافق رسیده است.

طبق ادعای رسانه Sudinfo، نقش ریکاردو ساپینتو در این انتقال پررنگ بوده و سرمربی پرتغالی استقلال با توجه به همکاری قبلی‌اش با جنپو، توانسته او را برای حضور در فوتبال ایران متقاعد کند.

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.