کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۱۶۲۷
تاریخ خبر:

محراب قاسم خانی و رامبد جوان با هم رئالیتی شو می سازند + جزئیات

محراب قاسم خانی و رامبد جوان با هم رئالیتی شو می سازند + جزئیات

رامبد جوان و مهراب قاسمخانی در جدیدترین فعالیت مشترک خود، یک رئالیتی‌شو می‌سازند. برنامه‌ای که در شرایط فعلی، علاوه بر اینکه احتمالا به سود آنها ختم خواهد شد بلکه منافعی نیز برای پلتفرم و البته فضای متزلزل رئالیتی‌شوهای کنونی در پی خواهد داشت.

به گزارش هفت صبح، رامبد جوان به همراه مهراب قاسمخانی سعی دارد تا یک رئالیتی‌شوی جدید را مقابل دوربین ببرد. برنامه‌ای که ۱۶ سال پس از «مسافران»، همکاری این دو هنرمند را رقم خواهد زد.

در نگاه نخست، اگر این همکاری اتفاق بیفتد، احتمالا برخلاف «مسافران» که برگ برنده‌ای در کارنامه هیچ‌یک از این دو نفر نبود، به یک اتفاق خوب منجر خواهد شد. هم رامبد و هم مهراب، طی سالیان اخیر، از موقعیت قبلی خود در قطبیت برنامه‌های شوگونه به عقب رانده شده‌اند. رامبد در تمام این سال‌های پس از «خندوانه»، بخت خود را در چند برنامه استعدادیابی و رئالیتی‌شو امتحان کرد اما در هیچ‌یک از آنها موفق نبود. جوان در نیمه دوم سال گذشته، «کارناوال» را مقابل دوربین برد که گویا از ساختار متفاوتی برخوردار است و باید دید این تلاش متفاوت، به چه نتیجه‌ای منجر خواهد شد.

 

همکاری رامبد جوان و مهراب قاسمخانی، فارغ از تمامی فوایدی که برای آنها دارد، به‌نفع پلتفرم‌ها و البته فضای رئالیتی‌شوهای کنونی است

اینکه جوان تصمیم گرفته تا قبل از پخش «کارناوال»، یک رئالیتی‌شوی دیگر را در دست بگیرد، نکته عجیب‌تر ماجراست. چون اصولا کارگردانان و تهیه‌کنندگان با اقبال یک رئالیتی‌شو، سریعا نسبت به تولید فصول بعدی آن اقدام می‌کنند. این محافظه‌کاری برای رامبد اکنون باید بیشتر باشد چرا که وی در شرایط کنونی که چند برنامه اخیر وی، چندان با اقبال مواجه نشد، نیازی به این حجم پرکاری ندارد.

از سوی دیگر مهراب قاسمخانی نیز در دوران پساکرونا، یک تجربه شکست‌خورده به نام «روزی روزگاری مریخ» داشت که شاید همین عامل، دلیل کم‌کاری وی طی ۳ سال اخیر بوده باشد.

اما از منظری، می‌توان به این پروژه امیدوار بود. وقتی رامبد بلافاصله پس از «کارناوال»، آن محافظه‌کاری سنتی را کنار می‌گذارد و مهراب نیز پس از دوره‌ای کم‌اقبالی، به یک طرح می‌رسد نشان می‌دهد که دو طرف درصدد بازگشت به دوران طلایی خود هستند و می‌خواهند به دوران رکود اخیر خود پایان دهند.

 

کدخبر: ۵۹۱۶۲۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر