این خبر درباره همکاری چهار غول سینمای ایران با هم است. علی نصیریان و داریوش مهرجویی از یک طرف و پیمان معادی و امیرحسین مهدویان از سوی دیگر

علی نصیریان در فیلم تازه داریوش مهرجویی بازی می‌کند. نام این فیلم که ششمین همکاری علی نصیریان با داریوش مهرجویی خواهد بود «لامینور» است. آخرین بار نصیریان در سال ۱۳۵۹ در فیلم «مدرسه‌ای که می‌رفتیم» ساخته داریوش مهرجویی بازی کرده بود و پس از آن فرصت همکاری با این کارگردان برای او پیش نیامده بود.

«گاو»، «پستچی»، «آقای هالو» و «دایره مینا» چهار همکاری دیگر این دو هنرمند باسابقه هستند.

خبر دوم به حضور پیمان معادی در فیلم جدید محمدحسین مهدویان با عنوان «درخت گردو» اشاره دارد. این فیلم که پروانه ساخت آن ماه گذشته صادر شد در مرحله پیش‌تولید قرار دارد و چندی پیش تصاویری از تیم تهیه این فیلم در آذربایجان غربی منتشر شده بود.

از سوی دیگر هادی حجازی‌فر که در طول سال‌های گذشته در تمام فیلم‌های مهدویان بازی کرده این روزها مشغول همکاری با نیکی کریمی در فیلم «آتابای» است.

تازه‌ترین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.