سینماهای کشور میزبان یک فیلم جدید با موضوع اجتماعی هستند.
«آستیگمات» ساخته مجیدرضا مصطفوی فیلم کم حاشیهای نیست و با بازی باران کوثری، محسن کیایی، هادی حجازی فر و مهتاب نصیرپور این روزها روی پرده سینما رفته است.
این فیلم پس از شش ماه توانست از پروسه صدور مجوز نمایش سربلند بیرون بیاید و رنگ پرده را ببیند، اما ماجرای حساسیتهایی که روی این فیلم وجود داشت به حدود یک سال پیش و در آستانه سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر بر میگردد که در نهایت مانع راهیابی «آستیگمات» به این رویداد هنری شد.
مسایل ممیزی و محتوایی از جمله موضوعاتی بودند که به عنوان دلیل کنار گذاشتن این فیلم از جشنواره مطرح شد، در حالیکه مصطفوی کارگردان این اثر معتقد است بازخورد نظرات هیات انتخاب آثار چیزی جز انتخاب سلیقهای نبوده و برخی از اعضای این هیات نیز به او اعلام کردند که نام فیلمش در لیست منتخبشان بوده است اما در نهایت نتیجه چیز دیگری شد.
محسن کیایی بازیگر این فیلم نیز این اتفاقات را ناشی از برخورد سلیقهای دانسته بود که به فیلمسازان جوان لطمه وارد میکند.
با این حال آستیگمات نتوانست رنگ جشنواره ملی فجر را به خود ببیند و در اقدامی جالب توجه چند ماه بعد در جشنواره جهانی فجر انتخاب و به نمایش درآمد و توانست نظر منتقدان و اهالی سینما را نیز جلب کند و این تفاوت نظر در بین دو جشنواره اتفاقی است که پاسخ آن را باید از مدیرانشان جویا شویم.
حال باید دید که «آستیگمات» که این چنین با حاشیه به مخاطبان سینما معرفی شده است، در اکران عمومی چگونه سرنوشتی خواهد داشت.



