هفت صبح| امیرحسین قیاسی، کمدین شناخته‌شده که با حضور در برنامه «خندوانه» به شهرت رسید، با انتشار استوری در اینستاگرام، نسبت به وضعیت اینترنت و قطعی آن اعتراض کرد. او در این استوری نوشت: «تا زمانی که اینترنت برای همه مردم ایران به حالت قبل برنگردد، فعالیتی در اینستاگرام نخواهم داشت. اینترنت حق همه است، نه فقط کسانی که پول وی‌پی‌ان گوگل و... دارند.»

 

واکنش روزنامه فرهیختگان

این روزنامه‌ در یادداشتی تند به این استوری واکنش نشان داد و رسماً درخواست ممنوع‌الکار شدن امیرحسین قیاسی را مطرح کرد. در این یادداشت آمده است: «واکنش پلتفرم و رسانه‌هایی که با وی قرارداد بسته‌اند نباید چیزی جز پایان رابطه کاری باشد.»

این روزنامه در ادامه با اشاره به مسیر شهرت قیاسی نوشته است: «او از طریق آنتن زنده رسانه ملی در برنامه "خندوانه" به مردم معرفی شد. طعم شیرین معروفیت و محبوبیت را بدون یک ثانیه خاک صحنه خوردن و شاگردی در محضر اساتید چشید.»

انتقاد از عملکرد پلتفرم‌ها

در این یادداشت همچنین آمده است: «پلتفرم‌ها با وجود اختلاف دیدگاه‌های سیاسی با نهادهای مسئول، باید مانند سلبریتی‌ها بر سر ایران و جان‌سپاری در راه میهن با یکدیگر هم‌قسم شوند و اجازه فالش‌خوانی را به افراد تحت قرارداد خویش ندهند.»

واکنش به قطعی اینترنت یا سکوت در برابر جنایات

نویسنده یادداشت با اشاره به واکنش‌های پیشین قیاسی به وقایع مختلف، او را متهم کرده که «چشمش را بر جنایات مشهود و غیرقابل انکار باند اپستین در ایران بسته» و به جای اعتراض به جنایات دشمن، به قطعی اینترنت اعتراض کرده است.

روزنامه خراسان نیز در گزارشی جداگانه به این موضوع پرداخته و از مواضع قیاسی انتقاد کرده است.

قیاسی: اعتراض به قطعی اینترنت

امیرحسین قیاسی در استوری خود تأکید کرده بود که «بچه‌ها می‌گویند چرا فعالیت نمی‌کنی؟ تا زمانی که اینترنت برای همه مردم ایران به حالت قبل برنگردد، فعالیتی نخواهم داشت.»

او در پایان استوری خود با اشاره به جمله معروف «پسر جان!» که مهران مدیری در برنامه «خندوانه» خطاب به او گفته بود، این عبارت را نیز تکرار کرده است.

گفتنی است قیاسی پس از این حواشی هنوز واکنشی به درخواست ممنوع‌الکار شدن خود نشان نداده است.