
هفت صبح| فیلمبرداری فیلم کوتاه «به وقت جنگ» به کارگردانی محمدرضا یکانی، پس از مدتی فیلمبرداری در لوکیشنی در منطقه شهران تهران، به پایان رسید و این اثر هماکنون وارد مرحله فنی و آمادهسازی برای نمایش شده است.
داستان فیلم؛ جدایی در آستانه جنگ
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «مهرداد و سولماز در آستانه جدایی هستند و قرار است فردا برای انجام مراحل طلاق به دادگاه مراجعه کنند، اما با آغاز جنگ، همه چیز دستخوش تغییر میشود…»
این فیلم با نگاهی به حالوهوای اخیر روزهای کشور و در بستر شرایط جنگی ساخته شده است و تلاش دارد تا تأثیرات جنگ بر روابط انسانی و تصمیمات فردی را به تصویر بکشد.
بازیگران فیلم
در این پروژه، بازیگرانی همچون سیامک سلطانی، فرزانه میرشکاریان، مژگان مظاهری، فاطمه شعبان، فرح نوری، نصرالله جهانبکام، مهدی زارع و دانیال حسینزاده به ایفای نقش پرداختهاند.
عوامل تولید
عوامل این پروژه عبارتند از:
-
نویسنده، تهیهکننده و کارگردان: محمدرضا یکانی
-
فیلمبردار: بهرام لطفی
-
صدابردار: علیرضا مهابادی
برنامهریز: مژگان مظاهری
دستیار اول کارگردان: فاطمه اخوان
طراح صحنه و لباس: روژینا مافی
چهرهپرداز: ستیا دلشاد
تولید و تدارکات: فاطمه شعبان و سعید توسلی
مشاور رسانهای: امین اعتمادیمجد
عکاس: مهسا عباسی
منشی صحنه: عسل روستایی
عکاس پشت صحنه: الناز ایرانی
دستیاران فیلمبردار: علی نیکخواه و مهدی زارع
دستیاران صحنه و لباس: رکسانا خدابخش و یگانه خانمیرزایی
دستیار کارگردان: دانیال حسینزاده
مجری طرح: مؤسسه فیلمسازی یکان تصویر تهران










